VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 29. elokuuta 2014

Ruusunen

Olenkin teille joskus kertonut, että olisi ihanaa olla töissä kukkakaupassa. Siellä huumaavien tuoksujen ja kauniiden kukkien keskellä. Tehdä kauniita asetelmia ja mitä ihanempia kukkakimppuja. Niin kovasti kuin kukkia rakastankin, töihin en vielä sentäs ole kukkakauppaan hakemassa. Sitä tuoksua ja tunnelmaa pääsin kuitenkin nauttimaan Pohojanmaan reissulla. Kannuksen keskustassa sijaitseva Kukkatalo Ruusunen oli myös yksi matkamme ostoskohteista. Sinne oli juuri saapunut kuormallinen syksyn uutta greengatea ja muitakin uutuuksia. Puoti täynnä kaikkea kaunista kukista astioihin ja peitoista peltipurkkeihin. Jokaiselle kaunista rakastavalle jotakin.

Syksyn greengate uutuuksien lisäksi Ruususesta kotiutui tämä hempeä täkki. Se on IbLaursenin tuotantoa ja on kaunis kaksipuoleinen peitto. Sopiva vaikka lasten päiväpeitoksi ja aivan täydellinen torkkupeitto viilenevissä syysilloissa.

Poikkea ihmeessä Kannukseen ja Ruususelle, talo on täynnä kaikkea kaunista <3
Reissun jälkeen keittiön punaiset on pakattu hetkeksi pois ja syksyn värinä on hempeä sininen. Rauhallinen ja kaunis väri, joka on yllättänyt minut täysin. 

Kun teen tätä postausta on vielä viikon viimeinen tyopäivä edessä ja julkaisuhetkillä se alkaa vedellä viimeisiään ja viikonloppu alkaa olla käsillä.

On luvattu aurinkoista säätä, toivottavasti se pitää paikkansa!

Levätään ja nautitaan!

-Ansku


3 kommenttia:

 1. Voi mitä kiusauksia kauppa pullollaan! :)

  Kauniin torkkupeiton olet hankkinut ja sininen sopii niin kauniisti keittiösi somistukseksi...

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hurmaava kauppa kerrassaan!
  Mutta kehotan vielä miettimään sitä floristin uraa...itse 20v. sitä hommaa puurtaneena...ei helpoimmasta päästä, vannon!
  Niissä ruusuissa on aina piikkejäkin...
  Siksi nautinkin elämästä täällä etelän tropiikissa keskellä kukkien lumoa!
  Nauti elämästä!

  VastaaPoista
 3. Tuollahan on vaikka mitä ihanuuksia !!!! On vaan niin kaukana meiltä ;) Ihastuttava toi torkkupeitto, sopis munkin illan lämmittäjäksi ♥

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3