VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Vanhaa, valkoista ja rosoista...

Väsymys valtaisa ja kurkkuakin meinaa karhentaa, mutta tavattoman onnellinen olen kyllä tästä alkavasta viikonlopusta. Koti tuoksuu tolulta ja villakoirat ovat jälleen putsattu pois. Matalalla paistava aurinko valaisee puhtoisen kodin. 

Helmilijat ovat menettäneet parhaan ryhtinsä, mutta ovat kyllä kauniita edelleen. On jotenkin kaunista, kun ne lepäävät kulhon reunalla. Pidän valtavan paljon tuosta ruokailutilan hyllystä, johon olen kerännyt vanhoja soppakulhoja. Tuossa on juuri sitä mikä on sisustukseni punainen lanka...vanhaa, valkoista ja rosoista.Olen nettihuutokaupoista metsästänyt eteisaulaamme uutta kaappia. Mielellään todella vanhaa, mutta tarkalla silmällä olen katsastanut myös tuoreimpia, tosin uutta maalipintaa vaativia kaappeja. Nyt olisi yksi edukas löytö kiikarissa. Kunpa onnistuisin kotiuttamaan sen ja pääsisin sitä maalaamaan. Kaipaisin kovasti nyt pientä tuunausprojektia. Pitäkää peukkuja ja että maalipensselille olisi töitä.

Kiva olisi täälläkin esitellä jotain muuta kuin kukkasia :)

Touhukasta Viikonloppua,
Ansku

6 kommenttia:

 1. Ihanaa viikonloppua Villahovin puhtoiseen kotiin! :)
  Toivotaan tosiaan, että saat sen kivan tuunausprojektin.
  Mutta kyllä kuviasi on aina ilo katsella <3

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kaappi kotiutuu teille ja pääset tuunailemaan :)
  Oikein ihastuttavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi

  VastaaPoista
 3. Toivotaan että uusi kaappi teille tulisi :) ja ihanaa että on viikonlopou <3 meillä vaan hirmuisesti hommaa kun pojan rippijuhlat sunnuntaina :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä sun kukkakuvia katselee niin mielellään, mutta kaappeja myös, joten peukutan sun puolesta:))

  VastaaPoista
 5. Noilla sun kukkasilla oli sama fiilis kuin ihtellä viikonlopun alkaessa - väsyttää ja tekis mieli vetäytyä makuuasentoon ;) Huomasin just, että olit saanut sen kaapin! Onnea!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3