VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Ihania naisia Vaniljahousessa

Vuosi sitten huhtikuussa tapasin kuusi naista, kaikki ennestään tuttuja blogien takaa. Tapaaminen jännitti ja hiukan epäilyttikin, voiko vieraiden ihmisten kanssa viettää kokonaisen viikonlopun ja voidaanko me todellakin olla niin samanhenkisiä, että viihtyisin heidän kanssaan. Jo heti alkuhetkesä saakka huomasin, että nämä naiset todella kuuluvat minun elämääni. Se tapaaminen viime keväänä toi nämä ihanat naiset elämääni ja nyt nämä naiset ovat parhaimpia ystäviäni. Tapaamisistamme on tullut ihana tapa ja vähintään kahdesti vuodessa on kaikki ihanaiset saatava koolle.

Tällä kertaa treffit tehtiin Seinäjoella. Sinne oli hiljaittain syntynyt suloinen pieni neito ja tapaaminen olikin luontevinta järjestää Niinan luokse Vaniljahouseen. Blogin takaa löytyy kuvan kaunis koti, joka tuoksui pienelle vauvalle. Rintamamiestalo oli valtavan taidokkaasti sisustettu rohkeudella, väreillä, uudella ja vanhalla. Kaikki kauniisti rinnakkain ja sulassa sovussa keskenään. Ihana koti, jota asustaa suloinen perhe.Vierailun jälkeen Niina vei meidät kiertämään paikallisia kirpputoreja, joista me sisustussiskoksetkin saimme omat aarteemme mukaan. Lauantaina heräsimme aurinkoiseen aamuun ja päivä jatkui ihanassa Mallan puodissa. Siitä kuvia ja tarinaa omassa postauksessa.

Nyt toivutaan reissusta kotosalla. Sateinen ja kylmä päivä alkoi virpomisreissulla, josta pieni noita nautti täysin rinnoin koleasta säästä huolimatta. 


Lyhyt työviikko edessä ja sitten nautitaan pääsiäisestä!

-Ansku

Reissun Ihanat Naiset <3


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa siltä että tapaaminen oli oikein onnistunut :)
  Mukavaa palmusunnuntain jatkoa.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä huippua taas kokoontua tällä porukalla! Ihana muistella reissua vielä kuvia katsellen <3 ( Jahka saan ne omatkin kuvat pian kotiin asti ;)

  Kiitos loistavasta matkaseurasta! :)

  ps: Ihana pikkunoita siellä <3

  VastaaPoista
 3. Ihana reissu, kauniit otokset sinulla muistona <3 Onni, että olemme tavanneet.. ystäviä ikuisesti <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että olette kokoontuneet tuollaisella porukalla!! <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3