VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Mallan Makeat

Pohjanmaan reissun taatusti makein hetki oli, kun pääsimme aurinkoisen lauantaipäivän aluksi Mallan puotiin. Tämä ihana kivajalka puoti Ilmajoen keskustassa on kuin vaahtokarkki. Malla toivotti meidät lämpimästi tervetulleeksi ja sai jokaisen naisen huokailemaan puotin suloisuudesta. Täällä pastillivärien kyllästämässä, toinen toistaan kauniimpien astioiden ja tavaroiden keskellä kuului naisten huokailu ja hersyvä nauru. Auringon säteet valaisivat puodin ja teki aamupäivästämme täydellisen.

Ostosten lomassa saimme nauttia Mallan makoisia herkkuja ja höryävät kupposet kahvia juotiin tietenkin GreenGaten suloisista mukeista. Jokainen nainen astui puodista ulos rapisevan vaaleanpunaisen kassin kanssa hymyn noustessa korviin.

Suloinen aamuhetki unen omaisessa Huvikummussa <3

Kaunis kiitos Malla vieraanvaraisuudestasi,

Ansku


9 kommenttia:

 1. Ihanalle näyttää Mallan puodissa! Tuonne haluaisin päästä joskus käymään.
  Mukavaa pääsiäisen odotusta Ansku! <3

  VastaaPoista
 2. Voi ihanan herkullisen näköinen puoti, pitääpä kesän aikana poiketa :)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsit,kun tuo puoti on niin ihana!!<3 ja en ole vielä koskaan käynyt tuolla,pakko kyllä päästä!! :) Varmasti teillä oli huikea päivä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää! Pakko päästä mummolareissulla pohjanmaalla kyllä joskus vielä Ilmajoellakin käymään :)!

  VastaaPoista
 5. On kyllä niin kaunis putiikki <3

  VastaaPoista
 6. Tuo on ihana paikka! Eikä tyhjin käsin voi lähteä ;) Mä en oo päässyt käymään rempan jälkeen vielä ollenkaan. Toivottavasti pian :)

  VastaaPoista
 7. Voi kun pääsisi tuonne paikanpäälle!! Muutaman kerran on ihana vaaleanpunainen postipaketti matkannut tänne päin....pakkaakin niin kauniisti ja kertoi että hänen miehensä Sami oli ollut paketoinnin takana:))

  VastaaPoista
 8. Suosittelen puotia lämpimästi...se on kuin hattara <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3