VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Matkalaukullinen aarteita

Kuten muutamasta postauksesta on voinut päätellä, oli reissuni kaikin puolin onnistunut. Ja mikä parasta löytyi siellä myös todella paljon ihania tuliaisia. Omalta kannaltani ehdottomasti paras anti löytyi kirpputoreilta. Vanhoja vaakoja ei näköjään voi olla VillaHovissa liikaa, ei tuota vanhaa kaunotarta voinut olla kotiuttamatta, kun se myytiin kirpputorilla ihan pilkkahintaan.

Kirpputoreilta löysin  myös vanhoja aterimia, jotka asettelin kirpulta pelastettuun vanhaan VR:n puulaatikkoon. Pienempään puuloottaan pääsivät keittiön puhdistusaineet ja reunalle uutukaiset virkatut tiskiliinat.Mallan makeista kotiutin muutaman Greengaten lattekupin ja koriliinan. Kirpputorilöytöjä olivat vielä rouhea tratti lankaköynnöksen yläpuolella, valkoinen posliininen leikkuulauta ja pari kastikekannua.

Vaikka ostoksia oli paljon, ei nämä kovin kalliiksi tulleet, kun valtaosa löydöistä tuli tehtyä kirpputoreilta. On aivan mielettömän ihana kiertää kirpputoreja vieraalla paikkakunnalla ja tehdä niistä löytöjä. Ostosten vuoksi ei reissuun lähdetty, mutta kyllähän nämä aarteet  kruunasivat reissun.

Näitä aarteita ihastellessa voin aina palataa ihaniin reissutunnelmiin.

Tiistaiterkuin,

Ansku

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania löytöjä, olet onnen tyttö! Tännekkin on kotiutumassa vaaka....kaupan sellainen kevään edetessä...tuskin maltan odottaa!!

  VastaaPoista
 2. On ollut niin ihana seurata matkanne "kulkua" sisustussiskojen kanssa ja lystiä taisi tosiaan olla, tuommoiset hetket on niin parhaita!! Ja totta höpisit, vanhoja vaakoja ei saisi olla koskaan liikaa!! =D

  VastaaPoista
 3. Oijjoi mitä olet taas löytänyt, aarteita kaikki ! Olen itsekin löytänyt noita ihania wanhoja aterimia kirppikseltä, sekä tietty vaa'an kans, toi tratti on vielä löytämättä, hih...ehkä joku päivä...On teillä ollut ihana reissu:)

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä <3 niin ihania!!!!! Kelpais koska vaan mullekin :)

  VastaaPoista
 5. Sä teit kyllä niin ihania löytöjä! Kaikki sopii niin hyvin teidän ihanaan kotiin!:)

  VastaaPoista
 6. Voi jösses sinä aina onnistut löytämään vaikka mitä kivaa! :-) Minä en ole ostanut kotiin mitään uutta (verhoja lukuunottamatta) tai "vanhaa" pitkään aikaan; alkaa jo tulla pahoja vieroitusoireita :-)

  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3