VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 4. helmikuuta 2014

Kevään vaaleutta

Kaivelin vanhoja kuvia ja postauksia todetakseni, että näin alkukeväästä vaaleus ja raikkaus valtaa meillä kodin. Tänä vuonna jopa vaaleanpunainenkin on väistynyt alkutalven väreistä. Perussävyt löytyvät sisustuksesta ja selkeys tuntuu hyvältä. Nämä räpsyt nappasin sunnuntaina, kun olin niiden ruusujeni lumoissa. Kaunis kiitos vielä kaikille onnitteluista <3


Aurinko ja valoisa päivä sai kodin näyttämään entistä avarammalta. Suunnitelin jo pientä muutostakin ruokailutilaan. Sulhollenikin jo ajatusta esitin, eikä sitä heti tyrmätty. Joten pieniä toiveita hiihtoloman mini tuunauksesta on heitetty ilmaan. Ruokailutilan seinä kaipaa jotain uutta ja jotta uutta voi tulla pitää vanhaa lähteä. Saas nähdä mihin päädytään...


Viime aikoina on tullut tehtyä monta kivaa löytöä kirppareilta ja alekoreista, joten on pitänyt laittaa myös vanhaa kiertoon. Torissa olenkin saanut hyvin tavaraa kaupaksi ja tilaa uusille aarteille, toisaalta olisi ihanaa jos osaisi välillä jättää ne löydöt ostamatta.

Mutta minkäs sitä omalle luonnolleen mahtaa. Onneksi osaan myös luopua, laittaa tavaraa kiertoon ja  kierrättää. Omista aarteista voi tullakin jonkun toisen aarteita...toivottavasti.

Tiistai iltojen huipennus on viime aikoina ollut Huutokauppa Keisari. Sitä katsoessa voi lohduttaa itseään, kun näkee muitakin vanhoihin tavoroihin hurahteina.

Kohta löylyyn ja sitten Keisarin pariin!

-Ansku


11 kommenttia:

 1. Kauniita, vaaleita kuvia ja asetelmia Ansku!

  VastaaPoista
 2. On sulla niin kaunis koti<3 Tuleva Suomen kaunein koti-ehdokas?

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia jälleen kerran! <3

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä kaunis koti! Niin ihana katsoa tällaisia kuvia :) Kiitos! Ja kannatan Anne-Marin ehdotusta! Äänestäisin!

  VastaaPoista
 5. Keväistä ja niin kaunista, kuin sadusta... :)

  VastaaPoista
 6. Keväisen kaunista <3 Ihana rauhallisuus kuvissa!

  VastaaPoista
 7. Kaunis valkoinen luo tietynlaista avaruutta, harmoniaa ja valoisuutta vielä niin talven keskelle.

  VastaaPoista
 8. Niin kauniita kuvia!! <3 Mä oon saanu kans viime aikoina Torissa myytyä paljon itselle tarpeetonta tavaraa pois. Jotta on tilaa uusille ihanuuksille ;)

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia ja kaikkea ihanaa siellä kuvissa näkyy!
  Ihanaa kun päivät jatkuu ja kevät tulee:)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille yhteisesti, kiirettä on piisannut, joten en ole ehtinyt kaikille vastata henkilökohtaisesti. Lukenut olen kyllä ihan jokaisen ja kaikista olen niin äärettömän kiitollinen <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3