VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tuulahdus keväästä

Eilen sitä keväistä tunnelmaa haettiin kukkakaupasta, mutta tänään siitä on saanut nauttia ihan ilman hakemistakin. Aurinko kurkisti jo heti aamusta pilvien takaa, räystäistä tippui vesi ja linnut lauloivat suloisesti. Eilen ostetut kukkasetkin olivat auenneet ja toi keväistä tunnelmaa sisälle. Keväiset sipulikukat ovat kyllä takuuvarmoja kevään merkkejä.












Tänään oli  niin kiva lenkkeillä, kun kevättuulahdus hiveli poskia. Tosin liukasta siellä oli, voi mahoton sentään. Jaloissa kyllä huomaa, että lihaksia on joutunut jännittämään pystyssä pysymisen varmistamiseksi. Mutta ihanan punaiset posket oli palkintona lenkin päätteeksi.

Vaikka talven touhut ja lasten riemut ulkona ovat jääneet aika vähäisiksi, niin jotenkin olisi valmis jo jättämään talven taakseni. Sulaisi vain pois nuo vähäisetkin lumet ja pakkanen saisi pysytellä korkeintaan aavistuksen nollan alapuolella. Taitaa olla vielä ennen aikainen haave, mutta minä antaisin jo kevään tulla.

Ensi viikon jälkeen alkaakin odotettu talviloma. Tuskin maltan odottaa!

Sunnuntain jatkoja,

Ansku

5 kommenttia:

 1. Todellakin tänään oli ihana keväinen päivä! Viime viikolla on kiinnitin huomiota lintujen lauluun.
  Mulla narsissit kukkivat ja keväiset kukkakimput siellä täällä lisäävät entisestään kevätfiilistä. Ihanaa!! Lumet saisivat sulaa vauhdilla. Odotan jo sipulikukkien kasvua kukkapenkeistäni.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kukkaset! Kyllä minunkin mielestä kevät saisi jo tulla!
  Meillä täällä oli myöskin lauha päivä 2 astetta plussan puolella, mutta aurinko pysytteli piilossa!

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanan keväiseltä siellä päivä kuullosti <3 Täällä on niin synkkää ollut ettei mitään rajaa! Aurinkoa odoteltas <3 Mukavaa pian alkavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Mä niin odotan kans hiihtolomaa, vaikka minnekään ei mennäkään!!! Mutta ne kiireettömät päivät <3

  VastaaPoista
 5. Aurinko pilkisti pilven takaa täälläkin mutta monta päivää on kyllä ollut niin märkiä ja synkkiä. Ihanaa viikkoa sinne tulppaanien keskelle!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3