VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Paluu arkeen

Päätin tänään herätessäni, että nyt saa tämä sohvaperunointi riittää. Ei sillä, että olo olisi ollut vielä paras mahdollinen, mutta pakko oli päästä puuhastelemaan. Katsoin toki aamutoimien lomassa vielä miesten 50 km hiihtoa, mutta samalla viritin jo imuria iskuvalmiuteen. Sunnuntai alkoi siis siivouksen merkeissä. Onhan se kiva aloittaa arki, kun kotona on puhdasta. Isäntä laittoi karjalanpaistia uuniin muhimaan ja minä hurautin imurivalssia. Poika pesi vessan ja itse vielä näytin rättiä pahimmille pölykasoille.

Paistin muhiessa uunissa piipahdettiin neidin kanssa Plantagenissa. Helmililjoja kaipailin, mutta sain tyytyä tarjoustulppaaneihin ja narsisseihin. Pölyjä pyyhkiessä innostuin sitten järjestelemään tavaroita ja tekemään tasoille keväisempiä asetelmia.











Kun lopulta pääsimme lihapadan äärelle, olikin nälkä jo valtaisa. Ruuan laskeuduttua en antanut houkuttelevalle sohvalle edelleenkään periksi vaan lähdin lenkille, kun aurinkokin päätti pilkahtaa pilvien takaa. Voi tavaton miten siellä olikin ihanan keväinen ilma. Lunta ei enää juuri laisinkaan ja linnut laulaa lirkuttaa. Valoisaakin on jo ihanan pitkään.

Näillä eväillä ja keväisillä kukkasilla sitä jaksaa odottaa seuraavaa pidempää vapaata, liekö se sitten jo pääsiäinen.

Uutta arkea kohti,

Ansku


12 kommenttia:

  1. Täällä sunnuntai on mennyt sohvaperunana!!! Kaikki on ärsyttänyt!!! Ihan kaikki ja sit kun hiukan saat ideaa että mööpelvalssais niin isännys jyrää sen samantien! Ja kun vaihan makkarissa sängynpaikkaa että edes jotain niin ei sit ollut hyvä ja siirto takaisin ja mököttää sohvalle. Saunasta tultu eikä edelleenkään mieli kohonnut! Arki alkaa myös täällä, ja pakkohan se on jaksaa ja jäädä odottelee sitä pääsiäistä ja toivoa että huomenna kaikki paremmin :D onneks olit päivittänyt niin se teki päivästä paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Täälläkin kaipaillaan jo helmililjoja. Jospa ne kohta löytävät meidänkin kauppoihin tiensä. Ihania kuvia ja tulppaanit ne jaksaa ihastuttaa kerta toisensa jälkeen :)

    VastaaPoista
  3. Kaunista :-) Ja eihän tulppaaneissa ja narsisseissa ole mitään vikaa, ihania kukkia molemmat. Helmililjoja kyllä näkyy, mutta ei niitä valkoisia joiden perään minä olen eniten. Kevättä tekee täälläkin kovalla tohinalla :-)
    Hyvää alkavaa viikkoa! Toivottavasti olet pian taas ihan täydessä terässä

    VastaaPoista
  4. Kivaa alkavaa viikkoa ja toivottavasti flunssa on jättänyt sinut rauhaan !

    VastaaPoista
  5. Ihania asetelmia ja kuvia jälleen <3 Sä kirjoitatkin aina niin mukaansatempaavasti, että on mukavaa käydä lueskelemassa :)

    No kiva että siellä flunssa jo antaa armoa, ja jaksaa taas Villahovin rouva touhottaa :). Harmi vaan että se flunssan pirulainen sattui just lomalla iskemään!

    Tsemppiä taas alkavaan arkeen, ja auringonhippuja lämmittämään <3

    VastaaPoista
  6. Piipahdan pikaisesti toivottamaan sinulle mukavaa alkavaa viikkoa!
    Ihania kuvia sinulla taas <3
    Halauksin Erica

    VastaaPoista
  7. Suloisia asetelmia. Etenkin tuo tekstimuna taustoineen on aivan huikea! ♥ Mukavaa alkavaa työviikkoa sinulle! :)

    VastaaPoista
  8. Ooooh, tuli NIIN keväinen olo tästä postauksesta. Eilen siivotessa pyörittelen jo pääsiäispalloja käsissäni, mutta vielä laitoin ne takaisin kaappiin. Taidankin tästä innostua ne kuitenkin tuolta kätköistä esiin kaivelemaan lähipäivinä!

    VastaaPoista
  9. Voi kuinka ihanan keväinen postaus! Pitäisiköhän minunkin kaivella jo pääsiäismunat esille! Pakko nyt, kun tämän näin :)

    VastaaPoista
  10. On niin kaunista!! Ihanan keväistä, itse kans tuunailin vauvantossuihin heinää "pääsiäismunien kera" :)

    VastaaPoista
  11. Kauniita kuvia ja olipa mukavaa nähdä sun keittiöösi joka suunnasta!:) ihanan paljon kaappitilaa ja tasoja <3
    Tsempit arkeen :)

    VastaaPoista
  12. Voi että miten ihanaa oli tulla lukemaan teidän ihania viestejä pitkän ja työlään päivän jälkeen. Näistä tuli niiiiin hyvä mieli! Kevättä tuntuu olevan vähän jokaisen rinnassa ja mielessä! Valoisuus ja linnun laulu saa kylöä hyvällä mielelle <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3