VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 18. helmikuuta 2014

Loma jatkuu

Loman alkuun piipahdimme veljeni perheen luona Jyväskylässä ja eilen kotiuduimme sankan sumun ja räntäsateen saattelemana kotiin. Loman jatko on muuten avoin...toisaalta ihanan vapauttavaa, kun ei ole pakko tehdä mitään, mutta kuitenkin kaikkea kivaa olisi mielessä.

Tänään vietettiin rauhallinen aamu ja aamupalan jälkeen sain itseni lenkkipolulle. Pian lenkiltä paluun jälkeen alkoikin taas vesiräntäsadeyhdistelmä. Kelit ei kyllä nyt ole lomalaisten puolella.

Harmaa päivä, joten sytytin muutaman kynttilät ruokapöydän kattauksen iloksi. Itse en ole aikoihin ostanut itselleni valmista kukkakimppua, joten tämä ystävänpäivän illalla saapunut kukkalähetin toimittama kimppu ilahdutti kovasti. Kimpussa on ihanasti keväistä vaaleutta ja hempeyttä. Onneksi kimppu oli vielä oikein kaunis vielä reissun jälkeenkin.












Reissussa tuli herkuteltua ja syötyä ulkona usempaankin kertaan, joten tänään maistui perus kotiruoka  todella hyvältä. Raikas salaatti ja rapsakan kuoren uunissa pintaansa saanut makaronilaatikko hävisi hetkessä lautasilta. Jälkkärikaffet nautin uutukaisista lattemukeista.  Nämä hennon harmaan sävyiset mukit löysin Jyväskylän pienestä sisustusputiikista. Muuten sieltä ei juuri muuta löytynytkään.

Muutama lempparikeksi ja maitokahvi...oi joi makoisa jälkkäri...

Tänään suunnataan Tinttarallan kanssa vielä iltapäiväleffaan, Risto Räppääjä ja Liukas Lennart nautitaan kera ison popparilaatikon.

Loma siis jatkuu...

-Ansku



14 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Iloista loman jatkoa teille!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa loman jatkoa! Täälläkin lomaillaan, pientä siivoilua ja järkkäilyä ja nyt on lihapullataikina pyöritelty pyöryköiksi ja eiku paistelemaan =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoilta kuulostaa teidänkin lomapuuhat ja etenkin nuo lihapyörykät :)

      Poista
  3. Ihania kuvia taas, nautinnollista lomaa teille!:)

    VastaaPoista
  4. Rentoa fiilistä ja nautiskelua!
    Ties vaikka oltaisi reissullanne tietämättämme törmätty, kun täälläpäin kuljitte ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitähän ei ikinä tiedä, jos on ohi kävelty :). Rento fiilistely tosiaan jatkuu...

      Poista
  5. Ihania kuvia taasen, ja tuo vaaka <3 Lomalla ollaan täälläkin ;) hiukan sisustelua ja siinä se ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari...vaaka on kyllä minunkin lemppareitani <3. Mukavaa lomaa myös teille!

      Poista
  6. No tämän talven ilmat on olleet kyllä aika erikoiset, vaikken niin nykyään talvesta välitäkään, niin olishan se ollut kiva edes kerran käydä hiihtämässä. Mutta toisaalta enää ei tarvii lunta niin hirveesti tullakaan. Sais jo kevät tulla ennemminkin.
    Aivan ihanan näköistä on teillä...mie tykkään ja kovasti.
    Mukavaa leffa päivää teille, itsekin voisin tuon leffan katsoa, tykkään Risto Räppääjästä, joskus aikoinaan luin pojille niitä kirjoja ja nauroin välillä tosi makeasti.
    Kotona nauravat mulle, että ootko ihan bimbo, kun haluaisin katsoo ton Elisa - viihteeltä...:) hami ettei ole pieniä sukulaisia, joiden varjolla voisi mennä leffaan lasten ohjelmia katsomaan.
    Mukavaa helmikuun jatkoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvi on kieltämättä ollut aika erikoinen ja hyvin harmaakin. Onneksi on leffat piristämässä talvipäiviä :)

      Poista
  7. Kylläpä onkin tosiaan kaunis kimppu! <3 Ja ihania kuvia taas! Mukavaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kimppu on tosiaan kaunis ja ollut ilona pian viikon...kaunis on edelleen. Kiitos täällä lomaillaan, tosin flunssa meinaa kaataa :/

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3