VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 7. joulukuuta 2013

Valmisteluja

Voi miten nautittiin eilisestä kotipäivästä, etenkin siitä kiirettömyydestä. Tänään on sitten ollutkin ihan erilainen päivä. Lähdin heti aamusta hoitelemaan joulupukin asioita, lähinnä keskityin tinttarallan joululahjatoiveisiin. Kiertely lelukaupoissa on kyllä aika tuskaista puuhaa, mutta siitäkin on nyt selvitty. Samalla tuli hommattua pehmeitä paketteja myös perheen pojille ja nyt alkaa kaikki lahjat olla ostettuna. Vielä lahjojen kääriminen ja sitten vain odotellaan sitä aattoa.

Eilen kävimme jakamassa joulukortteja naapureiden laatikkoon ja piipahdettiin siellä metsässä. Pieni kuusentaimi napattiin juurineen matkaan ja laitettiin lasipurkkiin. Muutama joulusydän ja yksi kärpässieni oksille ja joulupuu on valmis.
Ostoksilta tarttui mukaan myös muutama jouluinen cd. Joululaulut niin kuuluvat jouluvalmistelupuuhiin. Kotona tuoksuu kaneli, hyasintit ja kuusi...illalla taidamme leipoa vielä vähän pipareita ja joulutorttuja. Täällä siis nautiskellaan tuoksuista, musiikista ja jouluherkuista.

Onneksi huomenna on vielä vapaata, näihin pitkiin viikonloppuvapaisiin voisi kyllä tottua.

Tuoksua ja tunnelmaa teille ihanat lukijani. Joulunpunainen kiitos mieltä lämmittävistä kommenteista edellisiin postauksiin.

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia! Tuoksu tulee sieltä tänne asti:)
  Sinulla onkin joulun valmistelut jo pitkällä. Minä ajattelin ensi viikolla käydä jouluostoksilla ja alkaa valmistelemaan joulun tuloa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia!! Niin ihanan kaunista ja tunnelmallista <3

  VastaaPoista
 3. Ollut niin kiirus mulla että nyt sai lukea monen monta postausta, ihan kuin olisi lehtien sivuja selaillut. Kuuniita kuvia tulvillaan ja tarinoita. Mukavaa joulupuuhastelua sinulle:))

  VastaaPoista
 4. Kauniin joulutunnelmn olet kotiinne luonut <3

  VastaaPoista
 5. Jouluvalmistelut ilman kiirettä on niin <3 saanko udella muistatteko lapsia monellakin paketilla? Meillähän on niin että lahjoja/ leluja tulee vain jouluna, synttäreinä ja nimppareina ja esim. Jouluna lapset ei saa muualta paketteja kuin ne meiltä saadut niin kerran vuodessa ollaan sitten hiukan enempi muistettu heitä sitten ja välistä tuntuu että olikohan nyt järkevää taas niin paljon ostaa :D tosin mikä sen ihanampaa joulussa kuin Yhdessäolo. Syöminen ja nähdä lasten avaavan paketteja silmät kirkkaina <3 Ihania valmisteluja sinne <3

  VastaaPoista
 6. Minusta joulussa on juuri parhainta se rauha, ahdistun ruuhkista ja kiireestä. Sen vuoksi laitan kaikki lahjat ajoissa valmiiksi, kun väkisin joutuu joulun alla kuitenkin sinne ruuhkaisiin kauppoihin ainakin niille ruokaostoksille.

  Sari kyllä meidän lapset saavat aika monta pakettia. Odotetuimmat lelutoiveet kääritään pakettiin, mutta lapset osaavat odottaa myös niitä uusia villasukkia, pyjamia, uusia vaatteita sukista ja alkkareista lähtien. Ostan siis myös vaatteita tarpeeseen ja käärin nekin pakettiin. Koska olemme vain omalla porukalla, on kiva että kuusen alta löytyy paketteja. Ja toki pelejä ja elokuvia löytyy myös paketeista...niitä usein "tilaan" kummeilta ja sukulaisilta :)

  VastaaPoista
 7. Oi, mitä ihanaa jouluvalmistelut ovat tuoneet tullessaan. Jos teillä ollessa ei tartu joulufiilis, niin ei sitten missään :D

  VastaaPoista
 8. Teillä on taas niin ihanan näköistä! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3