VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 2. joulukuuta 2013

Jouluinen Tukholma

Minä ja viisi ihanaa ystävääni saimme blogiyhteistyön kautta mahdollisuuden lähteä aistimaan Tukholman joulutunnelmaa.

 Ihanaiset naiset


 blogeista pakkasivat laukkunsa ja astuimme uudelle upealle Viking Grace laivalle viime torstaina. Nautimme seisovan pöydän antimista ja pohdimme mitä ihanaa tulemme kokemaan. Perjantaina aamutuimaan saavuimme Tukholmaan ja asetuimme taloksi Scandic Grand Central hotelliin, jossa meidät otettiin erittäin lämpimästi vastaan. Muhkeat sängyt, valkoiset lakanat ja upea hedelmäkori teki meihin heti vaikutelman.

Runsaan aamiaisen jälkeen olikin aika lähteä katsomaan miten Tukholman kadut oli puettu jouluasuun...näkymä hurmasi meidät kaikki. Upeat näyteikkunat, kauniita valoja, tuoksuja ja tunnelmaa.
Pimenevässä illassa oli ihana kävellä hämyisiä katuja, jotka oli valaistu mitä ihanimmilla valoilla. Jokaisen kaupan näyteikkuna oli puettu jouluun.

Olimme saaneet kutsun myös Juiceverket mehubaariin. Mehubaari oli sisustettu vanhoilla laatikoilla, koreilla, hedelmillä ja tunnelman täydensi musiikin tahtiin mehuja sekoittavat hurmaavat nuoret herrat tiskin takana. Saimme nauttia heidän terveyttä pursuavasta menusta raikkaat smoothiet ostosten lomassa.


Lauantai valkeni aurinkoisena ja heti aamutuimaan meidät oli kutsuttu Skanseniin. Meidät vastaanotti hurmaava vanha rouva, joka ohjasi meidät aamukahville vanhaan kahvilaan. Tuoreen kinkun ja pipari kahvien jälkeen pääsimme aikamatkalle. Vanhan ajan joulutunnelma oli uskomaton.


Skansenin jouluisten tuoksujen ja hartaan tunnelman jälkeen ehdimme vielä kävellä vanhan kaupungin katuja ja ihastella joulumarkkinoiden vilinää. Saimme nauttia kaupungin ihanasta tunnelmasta, istua rauhassa hyvän ruuan äärellä ja fiilistellä pienissä kahviloissa. Teimme ihania löytöjä ja painoimme muistot sydämiimme. Tämän matkan kruunasi nauru ja ihanaiset ystävät.

Tukholma hurmasi meidät kaikki <3

-Ansku

Jouluinen postaus on tehty yhteistyössä

 ja 
Visit Sweden kanssa.6 kommenttia:

 1. Mä kans rakastuin Tukholmaan pari vuotta sitten.
  Ensi kesänä suunnataan taas sinne (kiitos Eveliinan, joka osti konserttilipun) koko perheen voimin :)

  VastaaPoista
 2. Ihania jouluisia kuvia!Kaikki jotka ovat käyneet Tukholmassa näin joulun alla ovat ihastuneet.Toivottavasti pääsen joskus itsekin sinne joulumarkkinoille.

  t.Asta

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihanaa joulun tunnelmaa välittyy kuvistasi, hienot kuvakollaasit ! Kaikesta päätellen teillä oli upea joulureissu :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka onnekkaita olette, kun pääsitte tuonne!!!
  Olin kuvien kautta teidän mukana;D
  Kuulosti ihanalle reissulle <3
  Olipas mukava nähdä kuvia:)

  VastaaPoista
 5. Oi että, miten mielettömän onnekkaita olette tuollaisesta ihanasta mahdollisuudesta!! :) Oli varmasti ihana reissu <3

  VastaaPoista
 6. Kiitti ihasta matkaseurasta !
  Upeita kuvia olit räpsinyt.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3