VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 10. joulukuuta 2013

Tontut portailla

Kerroinkin teille jokin aika sitten, että sain äitini tekemän ihanan tonttu tytön joululahjaksi. Tämä neitokainen hyppäsi puusohvalta heinäseivästikkaille olkkarin joulua ihmettelemään. Ja juuri kun olin tämän neitokaisen siirtänyt olohuoneen, tuli taas mummolasta jouluinen lähetys. Pienet suloiset heinäseivästikkaat ja niiden mukana taas ihana tonttu. Nämä ovat niin ihania ja erittäin huolella valmistettuja. Vanhemmillani on siellä varsinainen tonttutehdas pystyssä ja tontut valmistuvat yhdessä tuumin tarkasti organisoidussa prosessissa :)

Kaunis kiitos sinne Mummolan tontuille <3
Ystäväni Allidaalia antoi lahjaksi purkillisen pieniä pipareita, kun tapasimme Ruotsin reissulla. Tämä suloinen ja sydämellä valmistettu joulupurkki pääsi aitiopaikalle keittiövaa'an päälle. Siihen pääsi myös uusi jouluinen glögipannu, jonka ihanainen Alli vinkkasi minulle huuto.netistä.

Olen tuollaista kannellista kannua metsästänyt, valkoisena kylläkin, mutta onnekseni onnistuin saamaan tämään suloinen pannun hyvissä ajoin ennen joulua kotiin. Ja kyllähän tästä maisuu kesällä raikas mehukin terassilla ja kannen ansioista pysyy kärpäsetkin loitolla.

Minulla on kyllä ihania ihmisiä ympärilläni!

Joulun punainen kiitos,
Ansku7 kommenttia:

 1. Ihanat tonttuset! Ne on tärkeitä juttuja tollaiset kun joltain saa jotain itsetehtyä <3 Varsinkin kun itsellä peukalo keskellä kämmentä eikä oikein ossoo mittään värkätä =)

  VastaaPoista
 2. Oi, onni omistaa tuollainen tekevä Mummola<3 Ihanat tikkaat ja tietty tonttuset myös. Ystävät on kultaakin kalliimpia, kaunis kannu todellakin!

  VastaaPoista
 3. Suloiset tikkaat ja tontut. Kiva saada tuollaisia yllätyksiä !
  Kannuhan sopii jouluiseen kotiisi ihanasti. Nyt vaan glögit siihen lämpiämään :)

  VastaaPoista
 4. Oih, ihania tonttusia ja piparipurkkia ja kannu. Kyllä siellä taas kelpaa :)

  VastaaPoista
 5. Voi Anskuseni, miten ihanaa joulun tunnelmaa kuvistasi huokuukaan <3

  Jestas, noi TIKAPUUT! Aivan ylisöpöt. Ja tontut kanssa :) On se mummo kyllä taitava <3

  Mukavia glögittelyhetkiä!

  VastaaPoista
 6. Hih hih..sinulla on samanlainen harmaa mekkoinen tottuneita kuin minullakin. Joulun tunnelmaa parhaimmillaan sinun kuvissasi.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3