VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 14. joulukuuta 2013

Kuumetta

Illalla ennen nukkumaan menoa ihmettelin, kun meidän tinttaralla vaihtoi paksumpaa vaatetta päälle ja kääriytyi viltin alle. No syy selvisikin pian, kuumehan se poloiselle oli noussut. Tänään olen sitten viettänyt neidin kanssa päivää kotosalla pyykkiä pesten. Jostain kumman syystä en oikein mitään muuta ole saanutkaan aikaiseksi. Toisaalta suurimmat valmistelut alkavat joulun osalta olla kunnossa, joten onneksi ei ole pakko tehdä mitään.

Meillä on valoisa pakkaspäivä, tosin viikolla sulaneita lumia kaipaisin takaisin. Ainakin oli hyvä sää valokuvata, eikä tarvinnut manata pimeitä kuvia. Meidän joulukoti on täynnä valkoisia hyasintteja ja amarylliksiä, nissejä ja ripauksia punaista siellä täällä.














Loputkin paketit on nyt kääritty ja kauneimpia nostelin tuohon kelkkaan. Ostin ihania papereita ja nauhoja Ruotsista. Hiukan harmittaa, kun en enempää niita ostanut, niin kauniita paketeista tuli. Olisi ihana nostaa kaikki kauniit paketit esille, mutta joulun lähestyessä alkaa lapsia nuo kelkassakin olevat lahjat mietityttämään. Ja minä koitan muistaa mikä paketti oli kenellekin, näissä nimittäin ei ole lainkaan nimiä :)

Isäntä lähti hoitelemaan pukin asioita ihmisiä pursuavaan kauppakeskukseen...siihen verrattuna tämä villasukat jalassa vietetty kotipäivä ei ole yhtään hassumpi.

Taidan ottaa kuumepotilaan kainaloon ja kaivetaan joku hyvä leffa kaapista. Meneehän se vapaapäivä näinkin!

Mukavaa viikonloppua,

Ansku

7 kommenttia:

  1. Voi, miten kivalta kuulostaa vapaapäivänne kaikesta huolimatta !

    Kyllä teillä on kaunis joulukoti ♥

    VastaaPoista
  2. Kaunista on <3 ja nissejä EI voi olla liikaa =)

    Aika meneen niin nopsaan, kohta jo joulu, sais vähän hidastua... joka vuosi taidan tässä vaiheessa toivoa samaa =)

    VastaaPoista
  3. Niin kaunis jouluinen fiilis <3

    VastaaPoista
  4. Näitä kuvia on ihana katsella !!! Tulee jouluinen fiilis, kun ei sitä luntakaan ole!!!! Paranemisia tyllerölle :)

    VastaaPoista
  5. Todella kauniita paketteja! Ja kaikki kuvat... Voih mä en tykkää yhtään kun joka paikassa kaupoissa ja ostoskeskuksissa rupee oleen niin paljon ruuhkaa... Eipä tee mieli lähteä enään sinne pyörimään :) Pikaisia paranemisia sinne!

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti typykkä voi jo paremmin <3
    Ihanaa kun blogit on täynnä jouluisia kuvia, näitä on niin ihanaa katella <3 Kaunista teillä siellä ja tunnelmat kohdillaan :)

    VastaaPoista
  7. Voi miten ihanaa lukea teidän kommentteja. Kaunis kiitos! Jouluhöperönä on niin kivaa laittaa kotia joulukuntoon ja fiilistellä siinä samalla <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3