VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulupuuhia


Niin ne vaan arki-illat hupenee ja aatto lähestyy. Vaikka lahjat ja suurimmat valmistelut onkin kasassa, niin kyllä niitä pieniä hommia jää väkisin joulun alusviikolle. Ruokakauppaa, leivontaa ja kuusenkoristelua olisi loppuviikosta tiedossa. Ulkoistettu joulusiivous olisi perjantaina, sen jälkeen kannetaan kuusi sisälle ja illalla lasten kanssa koristellaan.

Joulukuusi tulee varmasti tutulle paikalla, vanhan oven eteen. Siitäkin huolimatta halusin vielä tehdä jouluisen asetelman mummolta perityn pikkuisen radiopöydän päälle. Jouluiset narut ja nyörit ovat kyllä jo itsessään kaunis koriste ja onhan niistä ilo tehdä kauniita lahjapakettejakin. Kauniita nyörejä ja naruja ei voi olla ikinä liikaa. Nisset kulkeutuvat hyllyltä toiselle ja istahtavat aina paraatipaikoille.Nyt taidan lähteä vielä penkomaan varastoa ja koitan löytää valmiiksi kuusenmaton ja kuusenjalkaa peittävän suojakorin. Niiden etsimistä ei passaa nimittäin jättää samalle päivälle, kun kuusi kannetaan sisälle. Työpäivän jälkeen oli kiva tehdä jouluinen postaus, jotta pääsee hyvin työasioista irti. Nyt jaksaa taas puuhastella loppuillan jouluvalmistelujen merkeissä.

Joko siellä ruudun toisella puolella on valmistelut hyvällä mallilla?

Kuten ystävilleni totesin, VillaHovissa on sopivaa säpinää :)

-Ansku


6 kommenttia:

 1. Kauniita nauhoja ja nyörejä joita pikkuiset nisset vartioivat.
  Pienet askareet kotona auttavat unohtamaan työkiireet ja nollaamaan päivän. Kivoja puuhailuja VillaHoviin <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia taasen <3 ja tuo ihana pieni punainen kelkka <3 ihanaa joulun aikaa <3

  VastaaPoista
 3. Pikkupuuhia kyllä riittää vaikka tuntuu että hommat on hyvällä mallilla,aina tulee jotain mieleen mitä pitää vielä muistaa!:) mut kaikesta huolimatta kivaa säpinää tää on!
  Blogimaailmaan saa kyllä hyvin hukutettua työjutskat ja muut murheet :)
  Kivaa loppuviikkoa!<3

  VastaaPoista
 4. Terkut täältä ruudun takaa,täälä mutustelen tänään leivottua tähtipullaa kaakaon kera ja istahdan samalla hiukan huilaamaan. Puuhaa riittää…jotenkin kummasti,vaikka sitä on ajoissa aloittanutkin.
  Mutta onneksi tässä on vielä muutama päivä aikaa puuhastella. Eiköhän siitä hyvä tuu :)

  Ihanan asetelman sä oot taas loihtinut <3

  Mukavia säpinöitä VillaHoviin :)

  VastaaPoista
 5. Täällä ei ole minkäänlaista hajua missä kuusenjalka on. Viime vuonna ostettiin uusi, koska edellisvuoden meni hukkaan ja nyt taitaa olla taas sama juttu edessä. Hahahah, uskomatonta, mutta totta ;). Ihanaa torstaita <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania nauhoja ja kuvia <3 Mukavia jouluvalmisteluita sinne..

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3