VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 29. elokuuta 2013

Tiukka arki

Niin se arki pyörähti käyntiin ja rehellisesti on todettava, että koville on ottanut. Jaloissa tuntee illalla päivän askeleet, pääkoppa käy ylikierroksilla eikä se työtaakkakaan siellä kovin pieni ole.

Voimia on vienyt ja sen on kyllä iltaisin huomannut...liikaa sohvaperunointia, liian paljon herkkuja ja aivan liian vähän liikuntaa (lue - ei yhtään liikuntaa). Noh tämän on pakko olla vain tätä alkukankeutta ja totuttelua 3 kuukauden lomailun jälkeen.

Postauksia ei ole jaksanut millään tehdä, mutta tänään päätin kauppareissun jälkeen parantaa tapani. Tuoreet kukat ja kynttilät antaa voimaa rutistaa viikon viimeinen työpäivä, sitten saa kroppa ja pääkoppa huilata pari päivää. Tosin sitten vaan on laitettava kroppa toisenlaiseen rääkkiin ja palattava sinne pyörän selkään. 

Ja se jos mikä on pakko :)

Viikonloppua odotellen,
Ansku


8 kommenttia:

 1. Ihanaa, kynttilàt ja tuoreet kukat tuovat sità ihanuutta arkeen :)

  Meillà jo odotellaan ettà arki alkaisi ja ettà lapset pààsisivàt taas kouluun (alkaa vasta 9.9.). Jotenkin sità arkea jo kaipaa kolmen kuukauden jàlkeen vaikka arjessa taas taitaa kaivata sità lomaa :D

  Ihanaa syksyà sinne!

  VastaaPoista
 2. Ei se ole helppoa palata töihin pitkän loman jälkeen.
  Kohta on viikonloppu ja saat levätä.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 3. Älä välitä, minä olen ollu jo kuukauden töissä ja vieläkin koville ottaa :D. No sama juttu taitaa olla syynä se liikaa herkkuja ja ei yhtään liikuntaa. Mutta kylläpä on kauniita ja tunnelmaisia kuvia sinulla, kyllä silmä lepää. Mukavia vapaapäiviä!

  VastaaPoista
 4. Ihana tunnelma; kukat ja kynttilän valo <3
  Voimia työhön ja rentouttavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania, tunnelmallisia kuvia <3
  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 6. Paljon voimia arkeen ja työhön!:) tunnelmointi kera ihanien ihmisten,kynttilöitten ja herkkujenki kans piristää. ;) toki Se liikunta ajaa vielä parempaan,kunhan siitä saa vaan kiinni. Tsemppiä!:)

  VastaaPoista
 7. Otahan nyt iisisti ja nyt muistat huilata kunnolla viikonloppuna rankan alkurysäyksen jälkeen!Sen oot kyllä ansainnu <3

  VastaaPoista
 8. Tuoreilla kukilla on kyllä parantava voima, kummasti ne mieltä piristää :) Kovalle ottaa täälläkin arki, kun touhuaa päivät kolmen pienen lapsen kanssa -viikonloppu ja apukädet tulee nytkin tarpeeseen!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3