VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 19. elokuuta 2013

Piristystä päivään

On kyllä niiiiin maanantai...voi jestas sentään. Viikko käynnistyi ei niin pirteällä aamulla. Lonkkien kolotusta, vesisadetta ja määrätietoisesti hoitoa vastaan taisteleva tinttaralla. Hiki, tuska ja pahamieli vaati syvään hengitystä ja hetken huilia sohvalla.

Viimein alkoi aurinkokin paistaa ja mieli piristyä. Nappasin viime viikolla ostamani ruusukimpun, keräsin pihalta kuunliljan lehtiä ja leikkasin minijuorun pitkäksi kasvaneita oksia. Hiukan haaveilua floristin ammatista ja selvää säästöä ettei tullut kurvattua kukkakauppaan mielipahaa purkaamaan. Lopputulokseen olen varsin tyytyväinen. Tein isomman kimpun soppamaljaan ja pienemmän kastikekulhoon.


Jospa se tästä iltaa kohti iloksi muuttuisi...
Lämmintä on loppuviikoksi luvattu, joten se uutinen ainakin saa hymyn korviin!
Mukavaa alkanutta viikkoa,
Ansku

9 kommenttia:

 1. Ihana kimppu! Murheita minullakin mutta eteenpäin,sano mummo lumessa.

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit kukkakimput! Taitava olet ja selvästi sinulla on taipumusta floristiksi. Kukkasista tulee aina niin hyvä mieli:)

  VastaaPoista
 3. Kannattaisi harkita kukkakauppiaan ja floristin uraa! Upeaa!

  VastaaPoista
 4. Oih ja voih.....ihania kimppuja.
  Jomotusta ja kolotusta täälläkin :(.
  Vointeja sinulle.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 5. Kaunis kimppu! Samoin täällä, kehno olo..flunssa sen kuin jatkuu ja yöt menee yskiessä, mutta eiköhän se tästä:) Tsemppiä sinulle!!!
  Samanlainen kahvi mylly kuin minulla:)

  VastaaPoista
 6. Niin kauniin herkät kimput! Ihanat!

  VastaaPoista
 7. Ihan uskomaton aikaansaannos taas, mitä ihmettä sinä enää haaveilet nainen!! ;) Tuo tuikku soppakauhassa oli niin supermakea, et en malta odottaa pääseväni kotiin etsimään paikkaa vastaavalle, tosin nsin pitäisi löytää kauha! =D

  VastaaPoista
 8. Ihania kukkakimppuja<3 Minustakin floristin homma kuulostaa kivalta: estetiikkaa, luovuutta ja tunnelmien luomista erilaisin kukkasin. Sinulla olisi kyllä taipumusta alalle:D

  VastaaPoista
 9. Bellissima la tua casa,complimenti!!
  Un bacio dall'Italia!!;D
  Sabry!!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3