VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 3. elokuuta 2013

Lankkupöytä

Kesälomareissun aikana oli kova tuuli katkaissut aurinkovarjon runkon ja samalla rikkonut meidän terassilla olleen pöydän. Itseäni se ei niin ihan mahdottomasti harmittanut, kun olin muutenkin haaveillut uudesta pöytäryhmästä terassille. Ehjänä sitä vanhaa tosin olisi ollut helpompaa kaupitella eteenpäin, mutta nyt yritämme sen saada kiertoon einiinhyväkuntoisena.

Aamulla lähdettiin katsomaan mitä kesäkalusteita on vielä tarjolla ja toiveissa oli löytää joku edukas kalusteryhmä. En ikinä olisi kuvitellut, että saan kotiin tuliaisena näin ihanan valkoisen lankkupöydän. Ihastuin siihen ikihyviksi ja saimme onneksi liikkeessä olleen kappaleen heti kotiin, sillä varastossa ei näitä pihan komistuksia olisi ollut valmiina odottamassa. Samalla uusimme tuolit sään kestävään polyrottinkiin ja terassin ilme on aivan uusi.














Kauppaan kuului myös uusi aurinkovarjo, jonka alle voi sitten kattaa ruuat helteeltä suojaan. Niitä varjoja tosin joudumme viikon verran odottamaan, mutta sekin on jo tulossa. 

Eilen ihastelin muutamassa blogissa krysanteemeja ja uuden pöydän innoittamana hain muutaman pallokrysanteemin omallekin pihalle. Alesta löytyi myös ruukkuina toimivat pajukorit, jotka ovat kivasti samaa harmahtavaa sävyä tuolien kanssa.

 Kyllä tässä kelpaa elokuista kesälomaa vietellä ja nauttia loppukesän aurinkoisista päivistä, kun se kesähuone ei taida tänä kesänä päivänvaloa nähdä.

 Noh...on sitten haaveita ensi kesäksi :)

Aurinkoa ja iloa,

Ansku


17 kommenttia:

 1. On se nätti!Koko tuo ryhmä :)!Kelpaa hyvinki kesälomasta siinä vielä nautiskella!Toivotaan vielä oikein aurinkoisia lomapäiviä <3.

  Ite miellän noi krysanteemit syyskukiksi,siksi ne on vielä kaupassa ;).

  Leppoisaa lauantaita teille sinne!

  VastaaPoista
 2. Kaunis pöytä kyllä löytyi ja kivat tuolit siihen. Krysanteemikauppaan on itsekin pian mentävä, vaikka ajattelen ne myös loppukesän / synskyn kukiksi. Mutta sehän tässä jo alkaa olla käsillä, loppukesä ainakin.

  VastaaPoista
 3. Me ostettiin tuo samenen pöytä ruokapöydäksi ja hyvin on asiansa ajanut. 😊 Tykkään kyllä tosi paljon tuosta!:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis ryhmä! Ihana! Kukat sopivat kauniisti koreissa pöydälle!

  Ihanaista lauantai-iltaa sulle Ansku! :)

  VastaaPoista
 5. Todella tukeva pöytä löytyikin ja kokonaisuus on aivan loistava. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit kalusteet! Ihania kuvia.
  E-R

  VastaaPoista
 7. Terassinne näyttää upealta, kivat kalusteet -erityisesti pöytä!

  VastaaPoista
 8. Ihana pöytä!!! Kelpaisi mulle ruokapöydäksikin ;)
  Ihanaa, leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 9. Upea pöytä!
  Koko kalusto on ihana!
  Suloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 10. Kaunis ryhmä ja niin teille sopiva <3

  VastaaPoista
 11. No on ollut aikamoiset tuulet jos noin napsii auringonvarjot poikki. Tuo teidän uusi pöytä on tosi kaunis ja näyttää tukevalta, joten tuskin ihan helposti rikkoutuu :-)

  Mukavaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Ihana lankkupöytä!! Ensin kylläkin pelästyin, että on itse tehty, mutta onneksi oli ostettu... Hih, olisi nimittäin tullut paineita tehdä samanlainen ihanuus, kun meilläkin tuo pihapöytä on aika vanha ja vaatisi ehostusta tai uusimista...
  Kiitos muuten tosi ilahduttavasta kommentistasi blogissani♥
  Halaukset sinne<3

  VastaaPoista
 13. Tosi kaunis kaluste kokonaisuus, värit sointuu hienosti yhteen , pallokrysanteemit on niin kauniita taas pitkästä aikaa että haen itsekin pikapuolin kotiin sellaiset :)
  Kyl sun nyt kelpaa nauttia lomastasi tuolla pihalla♥

  VastaaPoista
 14. Ai että se on ihana!! Ja kaikki niin nättinä <3 Mulle tulee krysanteemeista niin syysfiilis, että meillä ne odottaa syyskuulle kaupassa :) Halit <3

  VastaaPoista
 15. Kiitokset ihanaiset, teidän kommenteista tulee niin valtavan hyvä mieli :)

  Uusi pöytä ja terassin ilme on kyllä aivan ihana, olen itsekin nautiskellut ulkona niin paljon kuin mahdollista!

  Saikku...en yhtään ihmettele, että tuo on toiminut upeasti myös sisällä ruokapöytänä. Tuumasinkin miehelleni, että meillä on upeampi ruokapöytä ulkona kuin sisällä :). Se on aivan mieletön <3

  VastaaPoista
 16. Hmmm.. käviskö sama tuuli meillä kylässä ;). Mä niin inhoan meidän ulkoryhmää..yäk!!!! Mutta teillä se on kaunis ♡

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3