VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Makuuhuoneen syksy

Tilasin kesällä Oman kodin Onnea Heidiltä kauniin puisen kehyksen, johon laitoin muksuista tuoreimmat kuvat. Pidän valokuvista mustavalkoisina, eikä meillä ole esillä valokuvia lainkaan väritulosteina. Tämän rouhean kehyksen ja toki hieman syksyisen tuulen innoittamana vaihdoin makkariin myös uudet verhot.

Minulla on ollut makkarissa lähes koko täällä asumisen ajan samat vaaleat verhot. Kesän alussa löysin kirpparilta lyhyet pitsiverhot, jotka palvelivatkin sopivasti kesän ajan. Nyt löysin ryppyisestä kankaasta valmistetut verhot, jotka ovat lähellä meidän seinien mudan omaista sävyä. Jotta huoneeseen ei tulisi liian tunkkaista tunnelmaa, laitoin valkoiset verhot tumman verhon viereen. Solmin ne sivuun juuttinarulla ja näyttävät nyt varsin mukavilta.

Makuuhuoneen ehdoton kaunotar on tuo vanha talonpoikaiskaappi. Sen ostaminen on ollut yksi parhaita tekojani ja mikä parasta, sain tämän yli 100 vuotiaan vanhuksen todella edukkaasti. Sen kauniisti kulunut pinta, ihana muotokieli ja jykevä olemus on sulattanu sydämeni täysin. Ennen osattiin kyllä tehdä uskomattoman kauniita ja kestäviä huonekaluja.

Valkoinen päiväpeitto kaipaisi kyllä vielä jotain rusehtavan harmaata vilttiä ylleen, pitääpä kaivella kaapit ja tutkia kirpputorit sillä silmällä.

Sunnuntaiterkuin,

Ansku


10 kommenttia:

 1. Kaunista ja harmoonista!
  Tuo kaappi on ihana...:)

  VastaaPoista
 2. Kaappi on kyllä ehdottomasti super kaunis <3. Ja verhotkin näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 3. Ehdoton kruunu tuo upea kaappi!
  Verhoratkaisu on kyllä kiva!

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuo valkoinen kaappi vie muidenkin sydämet<3 Meillä on makkarissa samalla tavoin valkoinen verho pellavansävyisten vierellä:)
  On teillä niin kaunista!

  VastaaPoista
 5. Ihana kyllä toi kaappi! Minäkin olen moisesta haaveillut, ei vaan ennen ole ollut tilaa. Nyt saattaisi löytyä 8)

  Ihanan näköistä teidän makkarissa!

  VastaaPoista
 6. Todellinen kaunotar tuo vaatekaappi! Ihania yksityiskohtia pullollaan oleva makkari. Siellä näkee varmasti kauniita unia:)

  VastaaPoista
 7. Kauniin rauhallinen makuuhuone, kyllä tuolla varmasti uni maittaa :-) Verhot ovat oikein onnistuneet. Verhojen vaihtamisesta haaveilen minäkin...

  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Löysin blogisi vasta, onpa kaunista!

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille ihanille yhteisesti. Kaappi on todellinen aarre ja kaunotar. Ja makuuhuoneen ilmeeseen olen kovin tyytyväinen.

  Mukavaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3