VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 2. elokuuta 2013

Lomasta lomaan

Kesävieraat ovat palanneet kotiin ja meillä tehtiin oikein kunnon siivous. Lattiat ja pölyt on pyyhitty tolulla ja mäntysuovalla pestyt matot on nostettu lattioille, aivan ihana tuoksu <3

Sairaslomani alkaa olla loppusuoralla ja lomailu jatkuu vielä kolmen viikon ajan kesäloman merkeissä. Isäntä ja neiti aloittaa arjen maanantaina, neiti tosin lyhkäsin päivin ja viikoin äipän ollessa kotona. Vien neidin kuitenkin tarhaan, että saan aikaa paneutua liikkumiseen ja itseni kuntoon saattamiseen. Kuntoilua, kampaajaa ja kehon hoitamista muutenkin. Aikaa itselle. Kroppa onkin sairastelun vuoksi varsin kehnossa kunnossa, joten tekemistä riittää.
Siivouksen päätteeksi yritettiin tinttarallan kanssa kerätä kaunis kesäkimppu viikonlopun iloksi. Kovin oli niukka valikoima kedonkukkasissa, muutama apila ja heinänoksa sentäs saatiin maljakkoon.


Viikonloppua vietetään ihan rauhaisasti perheen kanssa kotosalla. Kohta laitetaan sauna lämpiämään ja puuhakkaan päivän päätteeksi onkin ihanaa pujahtaa puhtaisiin lakanoihin <3

Aurinkoista kesäviikonloppua!

-Ansku

P.S. Ai niin...lupasinhan minä siitä mussukastakin kuvan...tässä suloiset serkukset pelehtimässä lattialla <34 kommenttia:

 1. Mukavaa kesälomaa, toivottavasti saat kuntoutettua kroppasi taas kuntoon :)
  Ihanaiset serkukset <3

  VastaaPoista
 2. Aivan valloittavia kuvia ja tunnelmia. Toivottelen sinulle aurinkoisia ja sopivasti sateisia kesälomapäiviä. :)

  VastaaPoista
 3. Mukava lomapätkä sulla ollut sairastelusta huolimatta. Tutunnäköinen kyltti =D

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja asetelmia! ♥

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3