VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kesävieraita ja värejä

Tällä viikolla olen saanut nauttia kesävieraista. On ollut ihana kokata heille ja leipoa jotain makoisaa jälkkäriksi. Serkkuni perheineen piipahti keskiviikkona ja sisustussiskot viettivät eilen päivän VillaHovissa. Rouvat Pieneltä Pilvenhattaralta ja Allidaalia blogeista lapsineen tuli kauan odotetulle vierailulle. Meillä oli oikein ihana päivä nauttien pöydän antimista ja toistemme seurasta. En voinut ikinä uskoa, kun aloin pitämään blogia, että saan sitä kautta näin ihania naisia elämääni <3

Päivän päätteeksi piipahdimme Country Whiten ihanan puodilla Tuomarinkylän kartanolla. Sieltä alelöytönä ostin Svaneforsin pelargonia rullaverhon, joka on samaa sarjaa minulla olevan tyynyliinan kanssa. Olin jo ennen verhon ostoa ihastellut Etolan napakoita pehmuisteita ruokapöydän tuoleihin ja lämmitellyt mielessäni ajatusta lisätä vielä vähän punaista kesäiseen keittiöön. Etolasta olin jo aiemmin ostanut tuon kaitaliinan, jota itse asiassa myytiin laudeliinana. Ennen minusta tuntui, että punainen väri voi tulla kotiini vain jouluna, nyt se on mielestäni myös oikein kaunis kesän väri. Verhon painatus olisi kyllä saanut olla isompikin, jotta punainen väri olisi korostunut valkoisesta verhosta voimakkaammin.












Tähän viikkoin mahtui myös välikontrolli ortopedin luona. Toipuminen etenee hitaasti, mutta varmasti. Kepeistä saan luopua pikku hiljaa ja kotona olenkin jo hipsutellut ilman keppejä. Sain myös jo luvan uida ja pyöräillä, jotta lihakset ja luusto saa positiivistä rasitetta parantumiseen. Mutta vielä jatkuu toipuminen sairasloman merkeissä parin viikon ajan.

Jotain hyvää on siinäkin, ettei sairaslomalla ole pystynut raivaamaan pihatien varressa olevia rikkaruohoja puskien juurilta. Sieltä nimittäin löytyi nämä pienen suloiset valkoiset kukat, jotka keräsin postia hakiessa vanhaan kahvipannuun. Kuin tilauksesta viikonlopun kunniaksi!


Lämmin kiitos edellisen herkkupostauksen kommentteihin. Niiden lukeminen ilahduttaa ihan jokainen kerta <3

Mukavaa viikonloppua,
Ansku

11 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia:) Mistä oot muuten hankkinut tuon valkoisen sisustuksellisen keittiöjakkaran vai onko itse tehty? Meillä on sellainen putkirunkoinen enkä yhtään tykkää siitä.

    VastaaPoista
  2. Ihania kesätunnelmia<3 On tämä blogistania ihme paikka; täällä on niin paljon positiivisuutta ja ystävyyttä toisilleen entuudestaan tuntemattomien ihmisten kesken. Kiva, että olette tutustuneet livenäkin:)

    VastaaPoista
  3. Ompa tuo punainen niin pirtsakka väri <3
    Ja ihania kesävieraita ole saanut kestittää...

    Mukavaa viikonloppua sulle Ansku! :)

    VastaaPoista
  4. Oikein hyvän näköistä, punainen on niin nätti väri<3 Hyvä kun parantumista tapahtuu, älä nyt sentään innostu kärrynpyöriä heittelemään nurmikolla;) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Ihanan kotoista ja kesäistä teidän köökissä!Kyllä punainen sopii kesälläkin.

    Iloista kesän jatkoa!
    t.Asta

    VastaaPoista
  6. Mää en kestä, kodissasi on niin ihanan seesteistä ja kaunista <3 Love it!
    Hienoa, että jalka toipuu pikkuhiljaa, malttia kuitenkin tepasteluun!

    VastaaPoista
  7. Kyllä täällä yritetään rauhallisesti mennä ja sen verran on jalat kipeät, ettei tässä vielä juoksemaan tee mieli ;)

    Hipsutellen hipsutellen!

    Punaisessa on kyllä sitä jotain, mikä tuntuu ja näyttää nyt minusta hyvältä...syksy sateilla voin olla tosin jo toista mieltä ;)

    Keittiön jakkara on kirppislöytö. Se on vanha kunnon puujakkara, joka oli sähäkän sininen ostohetkellä. Se on kätevä ja tukeva...ja sillä pääsee aika korkealle :)

    VastaaPoista
  8. Punainen sopii hyvin teidän keittiöön <3 Ihania ostoksia =) Ja kuvat on <3

    VastaaPoista
  9. Ihana on tuo punainen väri kesäisessä keittiössä! Tykkään :)
    E-R

    VastaaPoista
  10. Kaunista, raikasta, valoisaa sitä kaikkea on kotisi! Hei tuota kahvipannussa olevaa kukkaa olen minäkin nyt "huomannut" ja oikein tykästynyt siihen, nimeä en tiedä kylläkään. Tosiaan täältä B, maailmasta voi saada ihania ystäviä, itsekin tunnen saaneeni :)
    Kivalta kuulostaa tuo, että olet jo noin hyvin parantunut!
    Ihania kesäpäiviä sulle♥

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia, on niin raikkaan näköistä <3

    Ja nyt miekin sain oman tiedätkylläminkä! =) Olen niin onnellinen. Voin lopettaa kadehtimasta tuota sinun kaunotarta =)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3