VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Blueberry Pie

Niin se on taas viikko vaihtunut. Tämä lomaviikko alkaa siskoni perheen vierailulla. Melua ja melskettä on siis tiedossa parin päivän ajaksi. Aamulla tyhjensimme puolet ruokakaupasta, että riittää pöperöä pöytään ja herkkuja grilliin. Kyläläiset söivät lounaan matkalla, joten kahvipannu laitetaan porisemaan pian auton kurvattua pihaan.

Leivon ilolla marjapiirakoita aina kun saan pöytään vieraita, jotka pitävät niistä. Tänään oli vuorossa mustikkapiirakka, jonka nautimme kuohkean vaniljakastikkeen kera. Päiväkahvit on katettu, Tervetuloa Riikka & co.

Huomenna suuntaamme koko köörin kanssa lintsille, katsotaan miten jaksan siellä könkätä keppieni kanssa muiden perässä. Laitteisiin en ole vuosiin mennyt, joten keskityn tänä(kin) vuonna siihen metrilakulla herkutteluun :)

Tiedossa muutaman päivän blogitauko, mutta ehkä se onkin jo paikallaan. Tänä kesänä on tullut postailtua hillittömien kuvamäärien kera lähes joka päivä. Keppikävely onkin antanut aikaa tälle todella rakkaalle harrastukselle <3

-Ansku

P.S. Jos joku miettii, että mihinkä vaatteisiin tuo VillaHovin emäntä mahtuu palattuaan töihin. Vastaus on: EI MIHINKÄÄN. Aivan hervotonta herkuttelua on ollu koko kesä, mutta elämä on :)

3 kommenttia:

 1. Hihi...onneksi on leggarit ja väljät tunikat...niihin minäkin pian taas joudun turvautumaan...vaikka olen alkanut juoksemaan niin paino senkun jojottaa ja on nyt taas nousussa :/ Kesä on... Loma on... Elämä on.. ;)
  Mutta niin ihania herkkuja teillä nautiskeltu! Meillä juhlitaan pian sekä miehen että mun synttäreitä ja täältä sainkin parit ideat kahvi sekä ruokapöytään! :)
  Ihanaa aikaa siskosi perheen kanssa!

  VastaaPoista
 2. Kesä on vain kerran vuodessa, syksyllä ahmitaan kermasia sienikastikkeita ja uuniomenoita...sit alkaakin pikkujoulukausi ja joulu...tammikuu EHKÄ tsempataan sit alkaa laskiaiset, Runebergit, Pääsiäiset...onneksi on tunikat keksitty:D Ja Suurin Pudottoja-ohjelma että voi päivitellä omalla sohvallaan muiden kiloja:DDD

  VastaaPoista
 3. Aah mustikkapiirakkaa <3
  Vauhdikasta päivää lintsille (tai siis metrilakujen syöntiä, mikä ei ole huono vaihtoehto laitteille ollenkaan ;))!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3