VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Terveiset Billnäsistä!

Perjantaiaamuna pakkasin autoon kepit, lompakkoni ja itseni. En saanut millään muuta perhettä mukaan Billnäsin perinne- ja antiikkimarkkinoille, joten päätin lähteä reissuun ihan itseni kanssa. Onneksi läksin. Nautin yksinolosta, rauhallisesta köpöttelystä ja aarteiden & romujen ihailusta. Kukaan ei huokaillut selän takana, että vieläkö kauan ja joko lähdetään. Tällä kertaa nautiskelin ja menin ihan juuri siihen tahtiin, kun itsestä hyvältä tuntui.

Ja kun nainen kävelee keppien kanssa, niin saa kyllä kantoapua ostoksilleen aivan autoon saakka ;). Avulias kauppias tarjosi kantoapua ja minusta tuli patakaapin onnellinen omistaja. Muitakin pieniä löytöjä tein, mutta tämä oli parasta mitä sieltä kotiin löysin ja mielestäni vielä erittäin edullisesti.
Patakaapin myötä olohuoneessa piti tehdä jonkin verran muutoksia. Jotta uutta voi tulla sisälle pitää jotain vanhaa viedä ulos. Matala neliskulmainen sivupöytä lähtee nyt myyntiin ja samoin oven edessä ollut pinnatuoli. Pöydän alla olleet tinttarallan kirjat mahtuvat nyt hienosti patakaapin sisälle ja vanha puulaatikko löysi paikkansa vanhan ompelukonepöydän vierestä. 

Jännäsin ensin miten lähes metrin leveä kaappi asettuu olohuoneeseen, mutta hyvinhän se siihen asettui pienten muutosten jälkeen. Illalla aloitettu maalikäsittely on valmis ja kaappi oli valmis sisään kannettavaksi.

Pidän siitä kyllä kovasti <3

Maalausterkuin,

Ansku


8 kommenttia:

 1. Se on kyllä hieno! <3
  Sitten kun tarvitset tilaa tuon vitriinin tieltä, niin kerro vaan mulle ;)

  Ihan superkauniita kuvia teiltä taas muutenkin.

  VastaaPoista
 2. Hieno löytö! voi kun joskus itsekkin pääsisin tuolla käymään. t kati

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis kaappi. Mua jurppi kerran niin suunnattomasti kun edullinen patakaappi törrötti paikallisessa kirppiksessä, ja kun tiesin että ei mitenkään mahdu...paitsi naapurin (ehkä) varastoon. Olen sellanen Sulo Vilen että kaikkea pitäis pelastaa:D Ja joskus on vain pakko yksin lähtee...hermot lepää kun ei kuulu selän takana: mihin sä ton laitat, aiox tonkin maalata ym ym...

  VastaaPoista
 4. Kyllä olet kauniin kaapin itsellesi hankkinut. Harmi että en tiennyt sinun tulostasi Billnäsin, oltaisiin voitu vaikka tavata.
  Silmä lepää katsellessa sinun kauniita kuvia :)
  Mukavaa illanjatkoa sinulle
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 5. Voi mikä löytö ja miten kauniita kuvia kodistasi

  VastaaPoista
 6. Kivan löydön olit tehnyt !! Voi, mulla meni taas ohi suun koko Billnäsin tapahtuma. Niin monena vuotena sinne on pitänyt lähteä ja tänä vuonna se oli ihan ykkös retkikohde, mutta nyt tuon jalan kanssa ei sinne voinut lähteä :(. No, ensi vuonna sitten ehkä :)

  VastaaPoista
 7. Voihan patakaappi! Ihana! Kaunotar!

  Suloista sunnuntaita sulle <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3