VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Piipahdus

Koko perheen loma on aloitettu ihan kotosalla. Eilen sain houkuteltua hoivamaisterini käymään Ikealla, muutama ostos oli mielessä, mutta eihän sinne ole mitään asiaa ilman kantoapua. Muutama tyynynpäällinen tuli ostettua olkkariin, lasinen maljakko ja emalikannut. En vain osannut päättää minkä kokoisen ostaisin, joten mukaan nappasin kaikki 3 eri kokoista kannua.

On se Ikea siitä jännä paikka, että vaikka niin suunnittelet ostoslistan tarkasti ja minä vielä tunnen aika hyvin tuon naapuri liikkeen käytävät ja osastot, niin silti sieltä aina tarttuu muutama ei-suunniteltu ostoskin mukaan. On Ikea familytarjouksia ja uutuuksia, jotka koukuttavat.

Mutta onhan sitä sitten aika kiva laitella uusia juttuja kotiin, etenkin kun tässä kotona pääosin sitä aikaa nyt tulee vietettyä.Viimeiset pionit ovat maljakossa ja valtaosa parhaat päivänsä nähneet. Pari viikkoa sitten ostamani kimput olivat pettymys, kun pionit eivät auenneet laisinkaan. Valitin niistä Stockmannille ja sain tilalle aivan uudet kimput. Niissä pionit ovat auenneet upeasti ja ne ilahduttavat vielä kotia.

Tänään on ilmestynyt uusi Jeanne d' Arc Living lehti, se on huomenna ostettava kesälukemiseksi...en malta odottaa sitä lukunautintoa!

-Ansku9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja ihana tuo pioni, se on niin kaunis kukka. Minullakin on Ikean reissu lomalla mielessä. Sinne sitä taas saa rahaa uppomaan. Mukavaa heinäkuuta.

  VastaaPoista
 2. Minullakin on yksi noista kannuista. Aika hyvä idea ostaakin kaikki koot:)Ihania kukka-asetelmia ja muutenkin niin kaunista<3

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia. :) Pioni on kesäkukkasten ehdotonta kärkeä!

  VastaaPoista
 4. Niin ihana ja kaunis tunnelma sinulla siellä! :)

  Mukavaa loman jatkoa teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Minäkin piipahdin Ikeassa ja kaikkda kivaa ja tarpeellista löytyi. Pitäis vaan mennä uudelleen kun tarttisin kotilaatikoita ja sit ostaisin vaan niitä =D. Mä kans hokasin et Jeanne on ilmestynyt, saakohan tältä tuppukylältä sitä...mukavaa loman jatkoa ja sisustelupäiviä.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia taasen ;) Mulla on kaksi pienintä kannua ja Jeannen lehden ostin myös tänään =D Eilen jo sitä katselin mutta turhaan =D

  VastaaPoista
 7. Ai että teillä on ihana koti. Silmä lepää näitä sinun kuvia katsellessa. :) Tulee aina moneen kertaan kuvat selattua läpi.
  E-R

  VastaaPoista
 8. Tuo sinun pikkuikkuna hurmaa joka kerta!! niin söpö!

  VastaaPoista
 9. Niin kaunista! Vallankin tuo sohvapöytä on ihana :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3