VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Kulunut vuosi alkaa olla uudenvuoden juhlia vaille valmis. Nyt onkin hyvä aika katsastaa mitä päättyvä vuosi on pitänyt sisällään. Ainakin siellä on paljon ihania asioita. Matkustamista, kukkasia, sisustamista...paljon kaikkea kaunista, mutta myös sairastamista, surua ja sadetta.

TAMMIKUU

Vuosi alkoi kameran käytön opettelulla. Valoa kaipasi pimeiden kuukausien ja joulun jälkeen. Kevään odotus alkoi kimpulla tulppaaneja. Kukkakupit ja kevennys kuului luonnollisesi osaksi alkanutta vuotta. Uusi elämä ja sitä rataa...


HELMIKUU

Pakkaset paukkuivat ja satoi lunta, lunta ja lunta. Opettelimme hiihtämistä, kiersimme kirpputoreilla, katsoimme Putousta ja jännitimme kenestä saamme uuden presidentin.


MAALISKUU

Kevättä odotettiin kovasti ja myös pääsiäistä. Vihreyttä tuotiin sisälle, kun sitä ei vielä juurikaan ulkona näkynyt. Teimme myös kevätmatkan kuvan kauniiseen mummolaan.


HUHTIKUU

Ihana kaunis pääsiäinen, niin paljon kauniita kukkasia ja herkkuja. Teimme lasten ja sukulaisjoukon kanssa ihanan keväisen miniloma Tukholmaan. Odotimme lumien sulamista ja pihapuuhia.


TOUKOKUU

Ilmat lämpenivät ja siirryimme pihalle. LillaHovi uudistettiin pienelle neidolle sopivaksi. Kevään kukat puhkesivat kukkaan ja äitienpäivänä saimme nauttia valkovuokoista. Makuuhuoneeseen saapui kauan odotettu vanha talonpoikaiskaappi. Luonto alkoi vihertää, ihanaa!


KESÄKUU

Kevätjuhlat ja kesän ensimmäiset lämpimät ilmat. Syreenit jatkoivat kukkimistaan ja saimme nauttia upeasta luonnosta. Kesä oli todellakin tullut.


HEINÄKUU

Loma. Voi, että sitä oli odotettu. Tänä vuonna se alkoikin poikkeuksellisen myöhään. Lomalla reissasimme paljon, grillasimme ja saimme viettää koko loman yhdessä. Jostain syystä en enää muistanut niitä kesän sateita, kun katselin lomakuvia.


ELOKUU

Loma jatkui vielä elokuussa. Olimme paljon ulkona, pidimme lettukestit, katoimme kauniisti terassille ja aloimme pikku hiljaa valmistumaan kohti alkavaa arkea. Elokuun pimenevät illat saivat kynttilät syttymään.


SYYSKUU

Vietimme molempien lasten yhdistetyt synttärit, ihanat lastenkutsut. Illat ja ilmat viilenivät, joten pihalta siirryttiin pikku hiljaa sisälle. Kävimme miehini kanssa perinteisellä Berliinin matkalla, jonne kantautui ikäväksemme suru-uutinen mummosta. Suruviestistä huolimatta, syykuu oli kaunis.


LOKAKUU

Syyspuuhat alkoivat ja haravoimista riitti. Syksyn värit lumosivat kerta toisensa jälkeen ja väriloistoa tuotiin myös sisälle kattaukseen. Tämän vuoden toinen valloittava aarteeni, vanha astiakaappi kotiutui tuomaan iloa syksyyn .


MARRASKUU

Kynttilöitä, kynttilöitä ja kynttilöitä. Jouluakin olen laittanut jo paljon. Valmistelut vuoden odotetuimpaan juhlaan aloitin hyvissä ajoin. Ja nyt muistan sen sateen, sen kylmyyden ja siksi sytytän taas kynttilät ja lämmitämme takkaa todella paljon. Villasukat ovat kovassa käytössä. Mummoni perintöaarteilla sisustan kotia ja portaita.


JOULUKUU

Joulua olen laittanut jo paljon ennen joulukuuta, nyt vain nautin. Ostan jatkuvasti tuoreita hyasintteja, käyn metsästä pieniä kauniita kuusia. Saamme paljon lunta ja ihanan valkoisen joulun. Joulun vietämme kotona oman perheen kanssa. Joululoma on pitkä, huilaamme ja herkuttelemme.


Pian päättyvä vuosi oli antoisa ja erilainen. Olen tutustunut uusiin ihmisiin, maihin ja asioihin. Onneksi emme aina etukäteen tiedä mihin tuleva vuosi meitä kuljettaa. Juhlitaan huomenna tämä vuosi loppuun ja käännetään sitten sivu uudella vuodelle. Teidän kanssanne siitä tulee varmasti upea!

Kaunis kiitos kuluneesta vuodesta ihanat sisustussisaret!

Nostetaan huomenna malja vuodelle 2012!

-Ansku
11 kommenttia:

 1. Ihana kooste vuodestasi 2012 <3!

  Ihanaa, iloista ja onnellista uutta vuotta !

  VastaaPoista
 2. Olipa ihanat kollaasit vuodesta 2012. Idearikasta ja hyvää tulevaa uutta vuotta 2013 sinulle!

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva katsella kuvakollaasia menneeltä vuodelta. Kaikkea kaunista ja mukavaa on vuoteen mahtunut <3

  Toivottelen tulevalle vuodelle paljon iloa ja onnea :)

  Ps: Kivoja kirppislöytöjä olit taas tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Ihana kuvakooste<3 hyvää Uutta Vuotta-13!!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava kuvakooste <3
  Joo..en minäkään muista..ai satoiko viime kesänä?? ;)
  Uutta kesää kohti!

  VastaaPoista
 6. Ihana vuosi takana! Hyvää tulevaa vuotta! :)

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana kooste! Ja kauniita kuvia. Ja nuo sun aarteet, ei voi kuin huokaista kateudesta... ;)

  VastaaPoista
 8. Upeat kuvakollaasit ja kiva kooste viime vuodestasi!
  Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 9. Upea kuvakollaasi kuluneesta vuodesta! Iloa ja onnea uuteen vuoteen sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 10. Kaunis vuoden kierto :)

  T: satunnainen lukija

  VastaaPoista
 11. Miten ihana kooste kuluneesta vuodesta <3 Onnen hetkiä teidän perheen uuteen vuoteen <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3