VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 15. joulukuuta 2012

Joulukuun 15. päivä

Tontuille tämä joulun alusaika on kyllä kiireistä. Pitäisi vahtia lapsia ikkunoista, auttaa joulupukkia lahjojen valmisteluissa ja pakata pian jo rekeäkin. Ainakin meillä huomaa, että joulujännitys purkautuu lapsilla kiukutteluna. Ja äiti vaan uhkailee, että ei varmaan tule lahjoja, kun noin kiukuttelet ja tonttukin näki...NIIN! Ja tässä vielä ihmettelen, kun lapsia jännittää.

Ikkunapeilistä tehtiin jouluikkuna eteiseen, siinä nissepoika pitää meitä silmällä, ettei kiukutella eikä uhkailla ;)Kurkkiiko teidän ikkunoista tontut? Nuo vikkelät punanutut.

Jännittäähän tässä jo itse kutakin ;)

Hiljaa hiipii joukko varpahillaan...

Satumaista lauantaita,

Ansku

6 kommenttia:

 1. Kaunis jouluikkuna nissepoikineen!
  Kyllä vain meillä on näkynyt tontun jälkiä pihahangella vaikka täällä asustaakin vain kaksi aikuista ihmistä:) Varmaan ne kurkkivat ikkunoistakin muistetaanko olla kilttejä:)
  Satumaista viikonloppua sinne!:)

  VastaaPoista
 2. Ihana vahti siellä!:) Täällä tontut kurkkii ikkunoista ja jälkiäkin ovat jättäneet;)
  Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
 3. :) kyllä kurkkii tontut! :) Ja juuri hauskasti kävi eilen, kun tyttö luuli naapurin mummua tontuksi, kun köpötteli punaisessa koltussa :D

  VastaaPoista
 4. Joo meillä kurkkii nämä meidän omat tontut ainakin ikkunasta ulospäin;) On noita nenänjälkiä kiitettävästi tuossa ikkunassa. Mutta kyllähän niitä tonttuja tuolla ulkonakin liikusekelee, parista olen jo kuvankin saanut... ;)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka muistan ku mua on jännittänyt ja olen alkanut kiukuttelemaan. Äiti sanoi juuri nuo sanat kanssa :)) Ihanan näköistä teillä!

  VastaaPoista
 6. Kyllä tontut kurkkii, ja äidit uhkailee täälläkin ;D Tosin meillä lapset on olleet ihmeen rauhallisia vielä toistaiseksi...voisiko johtua siitä, että saavat joka päivä avata tavarakalenterin, josta tupsahtaa pieniä ylläreitä, ja näin joulun lähestyessä tonttu on sujautellut välillä vähän isompiakin lahjoja. Eilen saivat puuha/värityskirjat ja niiden parissa touhusivat melki koko päivän :)

  Teillä on tosi kaunista, ja niin ihania jouluisia juttuja. Huokaillen ihailen <3

  Mitenkäs selän laita nyt?

  Ihanaa jännittävää joulun osotusta Villahoviin!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3