VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulukuun 17. päivä

Paluu arkeen

Vaikka sairaslomatodistuksen mukaan voisin vielä huilata kotona, päätin kuitenkin tehdä paluun arkeen. Lääkärikin antoi luvan voinnin mukaan palata töihin. Tämä viikko töitä ja sitten taas pitkä joululoma. Kotona ehdin puuhastella toipilaana pieniä valmisteluja ja joulu alkaa olla VillaHovissa valmis. Keskiviikkona tulee joulukuusi, perjantaina siivous ja viikonloppuna hoidetaan sitten loput ruokaostokset.

Kauppareissulta nappasin taas muutaman hyasintin matkaan, en vaan voi vastustaa niitä. Ihan paras joulukukka ja ehdottomasti valkoisena. Ja kaunein ruukku yksittäiselle hyasintille on GreenGaten lattemuki.

Onneksi ehdin napata sammalta talteen ennen lumien tuloa. Sitä on minulla muutama kourallinen jemmassa pihalla kukkaruukussa, otan sieltä aina tarpeen mukaan vihreää kukkien juurelle. Muuta ei tarvikkaan...noh ehkä pieni kärpässieni koristelaatikon kätköistä. Mutta ei muuta!

Yksinkertaisen kaunis, minun joulukukkani <3

Iloa jouluiseen viikkoosi,

Ansku


6 kommenttia:

 1. Odotan kanssa GG:n mukeja saapuvaksi...vaaleanpun.pilkullisia...ja niihin sitten hyasintit<3
  Ihanaa joulukiireistä viikkoa<3

  VastaaPoista
 2. Oi oi. Ihania kukkia, on minunkin lempikukka muuten talvisin! :)

  VastaaPoista
 3. Hyasintit on ihania, sitten varsinkin kun ne rupeaa oikein tuoksumaan. Meilläkin kuusi tulossa keskiviikkona sisälle. Aloittelin jo vähän yläkerran siivousta ettei jää kaikki samalle illalle. Töiden jälkeen ei nimittäin enää jaksais...

  VastaaPoista
 4. Hyasintteja tykkään minäkin ripotella ympäri kotia! Ja valkoisena, tietty ;o)
  Kuulostaa hyvin suunnitelluilta jouluvalmistelut teillä olevan.
  Leppoista viikon jatkoa!
  -k-

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanalta näyttää:) Harmi kun olen hyasintin tuoksulle allerginen, nuo olisi niin kauniita gg:n lattekupeissa:) Mukavaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 6. Kaunista <3
  Otahan rauhallisesti siellä töissä!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3