VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joulukuun 5.päivä

Vielä maanantaina luulin, että tämä on viikon viimeinen työpäivä ja pitkät vapaat alkavat. Maanantai illan kohtalokas kaatuminen lopetti työt koko joulukuuksi. Kylkiluu tosiaan murtui rytäkässä ja nyt sitten lepoa jouluun saakka. Yhdessä hetkessä ne suunnitelmat muuttuvat.

Loppu viikon suunnitelmia emme kuitenkaan haaverista huolimatta muuttaneet. Saamme tänään vieraita savosta, siskoni perheineen tulee juhlistamaan itsenäisyyspäivää kanssamme. On aika herkutella, jutustella ja ottaa rennosti! Emäntä ottaa tosin muita rennommin, kun minusta ei nyt juuri passaajaksi ole. Onneksi meidän perheen reippaat miehet ovat auttaneet kauppa-asioita hoitamalla ja laittamalla kodin kuntoon vieraita varten.

Meillä on siis joulun etkot, koska siskoni ja minä vietämme joulun molemmat omien perheiden kanssa! Tuore minikuusi on haettu viikonloppuna metsän siimeksestä ja tällä kertaa se pääsi maitotonkkaan ilostuttamaan meitä. Jääkaappi on täynnä hyvää syötävää ja herkutkin on ostettu, joten pikkujoulut voivat alkaa!Minun vapaat tuntuvatkin nyt aivan erilaiselta, vielä ei edes oikein ymmärrä, että jouluun saakka tässä vaan ollaan ja höllötellään. Onneksi oikeastaan kaikki isommat jouluvalmistelut on tehty, joten sen suhteenkin voin huilata rauhassa.

Pitkien vapaiden pitäjille, ansaittua minilomaa!

-Ansku

6 kommenttia:

 1. Perheen seuraa ei voi mikään.

  Hölläilehän ihan rauhassa, jotta joulunaikaan voit nauttia enemmän ♥

  VastaaPoista
 2. Muistahan nyt myös lepäillä, että saat itsesi kuntoon.

  Mukavia etkoja vain teille, kuullostaa tosi kivalta.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 3. ai vitsit... kurjaa!!! Mutta ajattele positiivisesti. Sait varmasti ihan ansaitun loman. Toivottavasti kivut hellittää ja paranet nopeaan!

  VastaaPoista
 4. Voi, nyt paljon paranemisia sinne lähetetään! Ja lempeitä jouluhetkiä!

  VastaaPoista
 5. Auts! No nyt saat levätä luvan kanssa ja ottaa ihan rennosti ;) Onneksi teillä on luvassa jotain mielen piristykseksi ja läheiset auttelemassa. Mukavia kemuja!

  VastaaPoista
 6. Kääk, paljon paranemisia sinne!

  Mukavaa itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3