VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukuun 11. päivä

Jouluvaunut

Sohvalla pötkötellessä sain jouluisen idea. Nukenvaunuista tuunataan jouluvaunut. Meidän neiti sai nämä ihanat vanhat puuvaunut lahjaksi ensimmäisenä syntymäpäivänään. Äitini löysi nämä ihanuudet kirpputorilta tummansinisenä ja maalasi ne valkoiseksi. Näissä nukkuu normaalisti Liisa ja Maija. Neitokaiset siirtyivät nyt prinsessan kammariin nukkumaan ja Hilma tontulle pedattiin joulupeti olohuoneeseen.

Päiväpeittona toimii vanha kaitaliina. Hilma on Mailegin pupusia ja koska Tauno tonttu oli yksinoikeutettu ainoa uusi tonttu tänä vuonna, puettiin Hilma pupu jouluasuun. Kesäinen mekko vaihtui punaiseen joulupyjamaan, joka tehtiin vanhasta tonttulakista. Punavalkoinen rusetti ja käsikoru tekevät Hilman jouluasusta täydellisen.
"Hyppää kyytiin, sanoi Hilma.
Onpa kaunis jouluinen ilma."

Hilpeää tiistaita!

-Hilma ja Ansku

5 kommenttia:

 1. Kyllä on Hilmalla ja Taunolla "kissanpäivät" luonasi<3
  Mun veli antoi takaisin nukenkehdon, jonka olen saanut joskus tai oikeastaan tyttäreni pienenä....he olivat maalanneet sen turkoosiksi, joten mulla on urakka kun saan sen takaisin valkoiseksi....sinne pääsee sitten nallevanhukseni pitsilakanan alle nukkumaan<3 homma on ehkä tulevan kevään projekti?

  VastaaPoista
 2. Voi, miten loistava idea, Ansku!

  Kyllä nyt Hilman kelpaa.

  VastaaPoista
 3. Oi ihana! :) Mukavaa iltapäivää sinne!

  VastaaPoista
 4. Hauska mekkoidea ja suloiset asusteet pupulla :)

  VastaaPoista
 5. Nyt iski Tildailukuume kun näki noita nissejä, täältä kun ei Mailegia saa niin jotuu itse väkertelemään, mut ei mahda keritä enää mitään pehmiää tekemään jouluksi, on meinaan se tilkkupeittokin vaiheessa.. ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3