VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Makoisa viikonloppu

Tänä viikonloppuna meidän perheellä ei ollut mitään muuta virallista ohjelmaa kuin Tinttarallan kaverisynttärit Fazerin makeistehtaalla. Sinne kurvattiinkin jo heti lauantaina aamupäivästä. Olen yrittänyt välttää makeaa jouluherkutteluiden jälkeen, mutta eilen oli langettava neidin tuomien muffiensien kimppuun. Juhlavieraat saivat koristella laatikollisen muffinsseja ja tuoda ne sitten tuomiseksi kotiin. Näiden upeiden luomusten lisäksi tuli mukana kassillinen muita Fasun suosituimpia herkkuja.

Neidin juhliessa sokerin äärellä, piipahdin itse pikaisesti Itikseen ja ruokakauppaan. Lidlistä sain viimeinkin tuon kauniin saviruukussa olevan rosmariinin ja perunanarsissin. Täällä nuo niin usein viedään käsistä, että jos et heti pääse paikalle tarjousten astuessa voimaan, jäät monesti ilman. Nyt sain minäkin yrtin ja sipulikukan kotia kaunistamaan.













 Monella paikkakunnalla on ollut viikonloppuna komeat ulkoilukelit. Täällä etelässä on ollut harmillisen synkkää ja harmaata tihkusateella lisättynä. Siitäkin huolimatta on nyt laitettava lenkkarit jalkaan ja on pakko päästä sulattelemaan näitä päiväkahviherkkuja.

Iloa alkavaan arkeen.

--Ansku--

8 kommenttia:

  1. Meilläkin niin harmaata ja liukasta!
    ihanan tunnelmallisia kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Jaana :) Koitetaan pysyä pystyssä :)

      Poista
  2. Kauniit sunnuntain tunnelmat♡

    VastaaPoista
  3. Voi että on kaunista teillä ja mukavan kuuloisia viikonlopun puuhia <3 Tuo ruskea puunsävy sopii niiiin ihanasti tuon valkoisen rinnalle! Todella ihania kuvia!

    Minunkin pitäisi käydä kurkkaamassa Lidlistä tuota yrttiä...niin ja jouluherkuttelu tuntuu täällä jääneen päälle :P

    Ihanaa viikkoa sinne tylsistä keleistä huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen <3 Itsekin pidän kovasti tuosta puun ja valkoisen liitosta <3 Mukavaa lomaa sinulle :)

      Poista
  4. Non parlo la tua lingua ma le tue foto parlano da sole! Da oggi ti seguo con immenso piacere. Complimenti, il tuo blog è una favola ♥! Un abbraccio from Italy! Paola

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3