VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 30. tammikuuta 2017

Arjen harmaus

Kovin alkoi harmaana tämäkin arki. Tämä talvi on ollut varsin erikoinen, ei kunnolla pakkasta, ei kunnolla lunta, ei kunnolla talvea. Taas lentä loska ja harmaata riittää. Kotona on edelleen joulun jäljiltä paljon tunnelmavaloja ja kynttilöitä, ne piristävät arjessa ja tuovat tunnelmaa kotiin.

Olen kynttilöiden poltossa varsinainen suurkuluttaja ja eilinen iltalenkki suuntautuikin Ikealle. Repullinen tuikkuja ja tuoksukynttilöitä on jälleen poltettavana. Ikean vaniljatuoksukynttilät ovat todella ihania. Palavat kauniisti, tuoksu on huumaava ja ovat vielä halpojakin. Niitä on kiva laittaa lyhtyihin tai ovat kauniita sellaisenaan. Niissä olevat einiinkauniit tarrat saa helposti pois ennen käyttöönottoa. Ompelukonepöydän päällä on HMhomen cotton tuoksukynttilät, joita en vielä ole raaskinut polttaa laisinkaan.  Ne ovat kauniit koristeenakin.Viikko sitten ostetut ruusut lyhensin tuohon lasihurrikaaniin ja siinä ne piristyivät kummasti, kun saivat uuden imupinnan. On kyllä mielettömän herkkä ja kaunis tuo ruusun väri.

Kokkailut ja pyykkäilyt on tältä illalta hoidettu, joten sitten taidankin nauttia loppuillan kynttilän lämmöstä ja valosta. Märkä loskakeli ei vaan nyt innosta ulkoilemaan. 

Mukavaa maanantaita,

Ansku

3 kommenttia:

 1. Onneksi on muitakin kynttilän kuluttajia, täällä ainakin on yksi !! Ihana toi sun asetelmas tossa koneen päällä.
  En minäkään malta kaikkia kynttilöitä polttaa.

  VastaaPoista
 2. Arjen harmaus kyllä häviää viimeistään näitä kuviasi katsellessa <3 Mutta juu, kyllä sitä aurinkoa kaipaa jo niin kovasti, että oikein alkaa harmittaa! Meillä jo hetkeksi kynttilöiden polttelu väheni, mutta eilen laitoin myös monta tuikkua palamaan ja heti niiden kaunis hehku saa mielen kummasti rauhoittumaan!

  Tiistaiterkuin Iituli

  VastaaPoista
 3. Stupendo, tutto veramente stupendo e di gran BUON GUSTO! Complimenti a te! Paola

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3