VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 2. tammikuuta 2017

Alkaneen vuoden uudet tuulet

Hyvää alkanutta vuotta kaikille lukijoille. Vuosi vaihtui hyvän ruuan, juoman ja naapureiden seurassa. Vuoden ensimmäinen päivä meni erittäin hyvin huilaten, kyllä taas jaksaa uuden vuoden aloittaa virkeänä ;)

Tänään saan vielä lomailla lasten kanssa. Kodin selkeyttäminen ja tavaran vähentäminen tuntui tärkeältä heti alkuun. Kaappeja on raivattu innolla. Pian vien kirpparille autollisen itselle tarpeetonta tavaraa. Vien tavarat sellaisille kirpputoreille, joiden myynnin tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Näin kokee, että saa edes tehtyä jotain hyvää oman kuluttamisen keskellä.

Myös Tinttaralla halusi huoneeseen selkeyttä joulukoristeiden jälkeen. Tehtiin jo joulun alla kunnon siivous tytön huoneeseen ja välipäivinä vaihdettiin sinne valkoiset verhot, vanha greengaten täkki päiväpeitoksi ja välipäiväalesta muutama uusi tyynynpäällinen ja matto. Huoneen muutos maksoi alle 20€, mutta ilme raikastui hurjasti. Etenkin neiti on uuteen, vähän isomman tytön huoneen ilmeeseen tyytyväinen. Samalla laitettiin tavaraa kiertoon ja Tinttarallakin lahjoitti omia leluja ison kassillisen vähävaraisille perheille.
Oli kyllä ihana tunne, kun pukin kontista ei tullut enää kasapäin leluja. Vain muutama kovin toivottu ja loput lahjat oli kivoja hyödyllisiä lahjoja. Huone siis saattaisi pysyä siistinä paremmin, kun leluja on vähemmän ja niiden säilytykseen on panostettu kunnolla.

Kuten kuvasta tarkkasilmäiset voi huomata, ei meillä täällä etelässä on laisinkaan lunta. Joululoma on sen puolesta ollut vähän tylsä ja lapsia ei tahdo saada ulos laisinkaan. Alkavalle vuodelle toivoisi kyllä kauniin valkoisen lumipeitteen maahan. Se virkistäisi kummasti.

Iloa ja keveyttä uudelle vuodelle,

Ansku

2 kommenttia:

  1. Kylläpä tuli nätti huone. Ihania tavaroita ja tyynyjä ympärillä. Meilläkin satoi vasta viime yönä lumi, mutta vain vähäsen.

    VastaaPoista
  2. Kiva ja raikas muutos neidin huoneessa.
    Hyvää tätä vuotta kamuseni <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3