VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 6. marraskuuta 2015

Valmistelut alkavat

Nyt on halloween vietetty ja haamut peloteltu pois. Se tarkoittaa sitä, että joulun valmistelut saa kunnolla alkaa. Joulukorttitalkoot on suunnitteilla viikonlopulle ja ensimmäiset lahjatkin ajattelin kääräistä pakettiin. Kuten pitkään VillaHovissa vierailleet tietävät, että tämä odotus ja joulun valmistelut on minulle todella tärkeää ja rakasta aikaa. Joulukirjat- ja lehdet on kaiveltu esille, joululevyistä on pyyhitty pölyt ja koristelaatikoihin kurkistellaan tasaisin väliajoin. Punainen hiipii kotiin hiljalleen ja valmistelut on täydessä tohinassa. Kiire ei ehdi tulla, kun aikaa on riittävästi.

Tänään ostin työmatkalla puntillisen antiikkikynttilöitä, punavalkoisen sekoituksen. Laitoin ne vanhaan lasipurkkiin ja kiedoin sydän nauhan purkin ympärille. Pienillä jutuilla sitä saa kivaa tunnelmaa kotiin. Tämänkin idean poimin jouluisen lehden sivuilta.Työviikko on ollut jälleen vauhdikas ja tapahtumarikas, joten tänään ei vielä jaksa puuhailla. Nyt keskitytään Nenäpäiväkonserttiin ja huilaamiseen. Paljon kynttilöitä, saunan lämpöä ja sohvalla köllöttelyä....siihen panostetaan tänään.

Mukavaa viikonloppua,

Ansku
6 kommenttia:

  1. Oijoi! Siellä on jo kaikenlaista ihanaa joulujuttua. Minäkin hypistelin tänään kaupassa isoa harmaata tonttua ja olisi tehnyt mieli ostaa, mutta sitten iski nuukuus. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä jouluttelu on kunnolla aloitettu...niin ihanaa aikaa <3

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3