VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 19. marraskuuta 2015

Odotusta

Tähän vuoden aikaan kuuluu olennaisena osana odottaminen. Minusta tämä on sitä parasta mahdollista tässä joulun ajassa. Odottamisen lisäksi nautin myös kovasti valmisteluista, jokaiselle päivälle löytyisi jotain pientä kivaa jouluista puuhaa. VillaHovissa on kovaa vauhtia kääritty paketteja, etenkin savon lähtevät paketit läheisille odottaa kuljetustaan.

Olen kova antamaan lahjoja lapsille, sukulaisille, kummeille, serkuille, työkamuille ja naapureillekin...opettajia unohtamatta. Tämän joulun lahjoista ensimmäiset on ostettu jo tammikuun alelaareista ja ostoksia on tehty tasaisesti pitkin vuotta. Ei tule kiire, eikä stressi eikä lompakkokaan tyhjene kerralla. Pienillä paketeilla on niin kiva muistaa läheisiä jouluna.


Nyt kun sukulaisten paketit on hoidettu, voi keskittyä kodin jouluvalmisteluihin ja viimeisien pakettien ostamiseen omalle perheelle. Viikonloppuna ajattelin asetella kauniin kranssin ulko-oveen, kaivella vanhat sukset ja luistimet varastosta. Näin saadaan portaillekin talvista tunnelmaa. Sitten puuttuukin enää vain se kaunis valkoinen lumipeite.

Tänään on sateet jatkuneet ja olikin sopiva sää tehdä viikkosiivous. Huomenna saa aloittaa viikonlopun vieton puhtoisessa kodissa.

Mukavaa viikonloppua,

Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3