VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 7. marraskuuta 2015

Pieniä paketteja

Jopas tänään on ollut harmaa päivä, täydellinen villasukkapäivä. Aamupalan jälkeen aloitin suunnittelemani joulukorttitalkoot. Laitoin joululaulut soimaan ja kasasin korttipohjat, liimapuikot ja sakset ruokapöydälle. Parin tunnin tehokas uurastus ja kortit ovat valmiit. Enää puuttuu osoitteiden kirjoitus ja postimerkkien liimaus. Olen aina tehnyt joulukortit itse ja siitä perinteestä en osaa luopua. Kortit ovat aina suhteellisen yksinkertaisia ja pelkistettyjä. Kiva lähettää kaunis, itse tehty kortti läheisten joulukoteihin.

Tykkään myös antaa pieniä paketteja serkuille, kummeille ja hoitotädeille. Jotain ihan pientä, kaunista ja toki jouluista. Näiden pienet omatekoisten lahjojen teko on tämän vuoden osalta aloitettu. Ne piilotettin wc-paperirullasta tehtyihin paketteihin, jotka päällystin ikeasta ostetuilla lahjapapereilla ja käärin ne paperi- tai juuttinarulla kiinni. Tämäkin kääreidea löytyi joululehteä selatessa, joku oli tehnyt näiden avulle joulukalenteriin pieniä paketteja. Todella helppo, mutta kiva idea kääriä pieniä lahjoja.

Kortit ja paketit on kiva pitää esille kotona ennen antamista. Niiden avulla saa kivaa joulufiilistä ja ne on itsessään kauniita koristeita. Nyt on joulupuuhastelut tältä erää tehty. Uurastuksen päätteeksi maistuukin lämmin glögi sateisen illan ratoksi.

Huomenna hellitään sitten isiä <3

Leppoisaa lauantaita,

Ansku

4 kommenttia:

 1. Voi ihanuus, mikä joulupaja siellä on käynnissä <3 Oikein kuulen joulumusiikin korvissani ja tunnen glögin tuoksun tänne asti! Pikku paketit on tosi söpöjä. Saman idean pongasin joululehdestä. Ja voi mahdotonta...siellä on jo kortitkin valmiina! On se kyllä ihailtavaa, että joku osaa aloittaa joulupuuhat ajoissa. Mun niin pitäisi ottaa oppia "vanhukselta" ;)

  Leppoista viikonloppua sinne kamusein <3 Pitäisköhän meidän etelän tyttöjen edes yrittää tavata ennen joulua? Olis niiin kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on joulutohinat kovassa käynnissä, ota vaan oppia vanhuksesta niin ei ressi iske ;)

   Ja todellakin meidän pitäisi nähdä...voitaisi miettiä kenen tuvassa tavattas joulutunnelmissa <3

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3