VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 6. lokakuuta 2015

Pakkasta ja pallovaloja

Kauniit ja kuivat syyspäivät jatkuvat,  tosin nyt asteet kuitenkin laskivat selvästi ja pakkastakin oli jo viime yönä. Kyllä tuntuikin ilma heti hurjan paljon kylmemmältä. Päivisin auringon paistaessa ei sisällä pakkasen purevuutta huomaa, mutta iltaisin se kylmyys tuntuu sisälläkin asti.

Pimeyden ja kylmyyden vastapainoksi on onneksi keinonsa. Takkatulen lämpö, kynttilät ja tunnelmavalot ovat onneksi iltojemme ilona. Olohuone sai jo aikaisemmin pallovalot ja toiset perinteisellä paikalla olevat valot ripustin tuohon eteisen ja ruokailutilan väliselle seinälle. Jostain syystä en osaa pitää näitä läpivuoden, vaan ripustan ne aina pimeän kauden alettua.


Valokuvaaminen on ihanaa valoisalla ilmalla ja sillä kuvia tulee räpsittyäkin ihan mahdottomia määriä. Enkä meinaa osata valita, mitkä niistä valitsen tänne blogiin. Kuvia on sitten aina enemmän kuin vähemmän. Toisaalta tämä on minulle paikka tallettaa muistoja vuosien varrelta. Blogi on tietynlainen valokuva-albumi kotimme eri vaiheista.

Nyt takan lämmityspuuhiin!

-Ansku


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Huoh... On se muuten ihana idea nuo "pallo" , "syys" ja "tunnelma" valot!! Ennen vanhaan oli vain JOULUVALOJA! Ehkäpä minäkin ripustelen niitä kohtapian :) Muksaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Birgit <3 Joko olet valot virittänyt :)

   Poista
 2. Syvä huokaus kauniille kodillenne ❤️Ihana fiilis ❤️

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3