VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 28. marraskuuta 2014

Talo ja tyynyt

Ai että tätä tunnetta...perjantai ja viikonloppu edessä. Kaamosväsymys meinaa väkisin taltuttaa tämän tehomamman iltaisin ja unen tarve on valtaisa. Onneksi on nyt taas akkujen lataamisen vuoro ja sen saa aloittaa puhtaassa kodissa kera kynttilöiden.

Muutama hämyinen räpsy on otettu olohuoneesta, johon ompelin viikko sitten uudet tyynynpäälliset ikean jouluisesta kankaasta. Näiden piti tulla vanhojen tyynynpäällisten kaveriksi, mutta en kuulkaas mistään löydä minun jouluisia tyynynpäällisiä. Ne on näköjään varastoitu erittäin hyvään paikkaan ja löytyvät varmaan sopivasti uudeksi vuodeksi ;)

Mutta nämä uudet tyynyt ovat kyllä mieluisat, pidän kovasti niiden selkeästä värityksestä. Raikas valkoinen pohja, jota terästää kirkkaan punainen kuvio. Lampaantaljat sohvan reunalla tuo mukavan talvisen tunnelman sohville. Jotain tyynyjä sentäs löysin ja nuo vuosia sitten tiimarista ostetut raitatyynyt sopivatkin nyt hyvin tuohon kokonaisuuteen.Viikon löytö oli tuo harmaa talo, johon saa piippuun kynttilän. Ostin samanlaisen työkaverin lahjaan ja sen myötä piti pieni talo kotiuttaa itsellekin. Talo on erittäin jykevä ja vankka rakenteinen, eikä se rasittanut kukkaroakaan kuin kympin verran. On vielä harmaan värinsä puolesta hyödykäs koko talven ajan myös ilman kynttilääkin.

Muutaman viikon päästä saan VillaHovin täyteen ihania naisia ja minun pitäisikin viimeistellä heille tarjottava menu. Vähän lisää joulua ja pieniä ostoksia on tiedossa viikonloppuna. Kovasti odottaisin valoisia päiviä selättämään tätä väsymystä ja tilaisuutta napsia kirkkaita kuvia.

Onneksi huomenna saa nukkua pitkään ja sen tekee taatusti koko perhe <3

Ihanaa Viikonloppua,

Ansku

P.S.Tuhannet kiitokset ihaniin kommentteihin edellisessä postauksessa, jokainen lämmittää niin kovin mieltä, vaikkei ole voimat riittäneetkään niihin vastata.


5 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat tunnelmat VillaHovissa <3

  VastaaPoista
 2. soooo süß!!! liebe grüße von angie

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää! <3 Ja olipa ihana nähdä laajempaa kuvaakin kauniista olohuoneestanne <3 Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo harmaa talolyhty! Tuollaiseen en ole törmännytkään.
  Huomenna sytytän omiin taloihin myös kynttilät.
  Hyvää adventinaikaa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3