VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 7. marraskuuta 2014

Hyasinttien lumoissa

Vihdoin ne on täällä, joulun ensimmäiset hyasintit. Kyllä minä näitä olen kovasti odotellut ja useamman kukkakauppiaan olen kysymyksilläni uuvuttanut. Bauhausista ne sitten lopulta löytyi ja vielä super edukkaasti. Sieltä sain kaivella parhaat yksilöt suuresta kukkakuormasta. Sammalta onneksi oli tullut jemmattua, joten kauniita pieniä asetelmia pääsin heti tekemään.

Viime viikonlopunna askartelin muutaman tähtösen risuista. Olen ihastellut Pinterestin jouluisissa kuvissa näitä ihanan pelkistettyjä koristeita. Pihalta kasa saman mittaisia risuja ja juuttinarulla solmin risut tähden muotoon. Niistä tuli oikein kivat. Toinen roikkuu ruokailutilan katosta ja toinen koristaa seinää tuossa takan vieressä.


Harmi kun ei ehdi arkisin valokuvata valoisan aikaan. Nämä iltakuvat ovat niin keltaisia ja sumeita, tosin ehkä ne kuvastaa hyvinkin tätä synkkää ja harmaata vuoden aikaa.

Monessa blogissa onkin saanut ihailla upeita talvimaisemia, minäkin kaipaisin tänne etelään pikku pakkasta ja lumipeitettä. Se piristäisi kummasti.

Nyt nautitaan viikonlopusta...lepoa ja rauhaisaa menoa!

-Ansku

P.S. Tuhannet kiitokset kommenteista edelliseen postaukseen, jospa huomenna ehtisin vastata teille kaikille ihanaisille <3

4 kommenttia:

 1. Oi hyasintin tuoksu leijailee tänne saakka <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oih, ihanaa pikkujoulutunnelmaa <3 Minäkin olen risutähtiä ihaillut, mutta vielä en ole itse askarrellut :) Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä superhelppo ja halpa askarteluvinkki...suosittelen :)

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3