VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 11. marraskuuta 2014

Kaipuu Kälviälle

Minulta on kuulkaas unohtunut jotain todella tärkeää. Loppukesän Kokkolan reissun jälkeen olen nimittäin täysin unohtanut palata tänne rakkaan ystäväni kuvan kauniiseen kotiin. Tämä vanha maalaistalo sijaitsee Kälviällä, luonnon keskellä, maaseudun rauhassa. Perheeseen kuuluu umpirakastunut pariskunta ja heidän neljä suloista lasta. Perheessä on kaksi komeaa isoveljeä kahdelle suloiselle pikkuneidille. Saimme tavata koko perheen sisustussiskojen reissun yhteydessä.

Talo on täynnä ihania vanhoja huonekaluja, lattioita lämmittää ihanat räsymatot ja upea leivinuuni luo tunnelmaa. Kerrassaan ihana koti <3

Vaikka näissä kuvissa voi aistia vielä loppukesän kirpeyden, omenan tuoksun ja syyssateet, taitaa tällä hetkellä tuvassa tuoksua jo pipari ja jouluista tunnelmaa sinne luo Carola Häggvistin joululaulut. Perheen äiti nimittäin rakastaa joulua ja koti alkaa pukeutua vuoden odotetuimpaan juhlaan parasta aikaa. Kodin tämän hetken tunnelmia pääset kurkistamaan Kiken herttaisesta blogista.Täällä viihtyy kyllä aina ja tänne olemme aina tervetulleita uudestaan!

<3 Kikke <3

Ihania muistoja sydän pullollaan,

Ansku

10 kommenttia:

 1. Voi rakas Anskuseni ❤️
  Mua ihan liikuttaa sun kaunis teksti.
  Oot niiiiin oikeessa tuossa, että tänne ootte AINA tervetulleita!!!!

  VastaaPoista
 2. es ist soooo gemütlich bei ihnen!!! danke für die tollen bilder und liebe grüße von angie aus deutschland

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja kerrassaan ihana koti!

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus <3 voi teitä ihanat naiset <3 :')

  VastaaPoista
 5. Niin ihana koti ja postaus <3 Talossa tähtitaivaan alla on niin ihanan kodikas tunnelma!

  VastaaPoista
 6. Just kävin Kikellä kylässä.. ;) Arvaa, musta on niiin ihanaa kun te kyläilette toisten blogisiskosten luona, kun silloin tulee nähtyä tutuista blogeista ihan erilaisia kuvia ja eri kuvakulmista!! Se on näissä niin parasta!

  VastaaPoista
 7. Onpa ihanaa kun Tähti Taivaan Alle löysi näin suuri joukko lukijoitani, Kiken kaunis koti on ansainnut jokaisen ihanat sanat <3

  VastaaPoista
 8. Talo Tähtitaivaan Alla ja sen väki kiittävät kovasti teitä kauniista sanoistanne <3 <3 <3
  Anskulle ERITYISkiitos <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3