VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 8. marraskuuta 2014

Puuhevonen

Lauantai valkeni harmaan lumettomana. Aamusta hoidin viikkosiivouksen alta pois, jotta sai muuten nautiskella viikonlopusta puhtaassa kodissa.  Siivouksen jälkeen lähdettiin tinttarallan kanssa kaupoille. Neiti on jonkin aikaa toivonut oikeita korvakoruja ja tänään oli viimein se päivä. Isoja juttuja pienen tytön elämässä. Voi tuota peilailun määrää :)

Tänä vuonna yritän välttää uusien joulukoristeiden ostamista. Joululehtiä selatessa kuitenkin päätin, että jos kaunis valkoinen puuhevonen löytyy, niin sen kyllä kotiutan. Ja löytyihän niitä, pienemmän ostin jo viikolla yhdestä halpahallista ja toisen kauniimman, kookkamman ja ihanan rosoisen löysin tänään yhdestä sisustusliikkeestä. Ja eihän nuo välttämättä ole joulukoristeita laisinkaan, mutta lehtien sivuilta ne tulivat kauniisti esille jouluisien asetelmien keskeltä ja ikkunalaudoilta.


Minulla kun ei ole oikein sopivaa paikkaa ikkunalla, niin laitoin hevosen  sen tuohon vanhan tekstijulisteen eteen. Puolukan oksista taittelin pienen kranssin, jonka ripustin punaisella nauhalla julisteen reunalle. Pieni ja helppo lauantai-illan askartelu. Havuista olisi kiva tehdä iso ja komea kranssi ulko-oveen, löytyisiköhän sen tekemiselle huomenna aikaa isänpäivän vieton lomassa.

Pitäisi varmana opetella käyttämään noita kameran valotusasetuksia paremmin. Nämä keltaiset kuvat häiritsevät itsenäni niin valtavasti, mutta millään ei ehtinyt valoisan aikaan kuvata eikä tähän hätään niitä asetuksiakaan opetella.


5 kommenttia:

 1. Ihana hepan löysit <3 Meillä on yksi sisustusheppa tyttöjen huoneessa, ja kovasti haluaisin sen tänne alakertaan :) Älä suotta stressaa kuvien keltaisuuden kanssa, minusta ne on tosi tunnelmallisia :) Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunis asetelma ja ihastutta heponen!

  VastaaPoista
 3. Mäkin tykkään hepoista, oon nyt ihastunut keinuheppoihin! Jos et olisi maininnut, en olisi edes tajunnut että kuvasi ovat joten keltaisempia kuin normaalisti, minusta ne ovat aina kauniita! Tosin minä katselenkin aina enemmän itse tavaroita kuvissa kuin kuvankäsittelyjuttuja, minulle olisikin ihan sama onko niitä käsitelty laisinkaan.. =D

  VastaaPoista
 4. Kiitokset ihanat...heppa ja asetelma on minunkin mieleen...nuo kuvan väritykset taitaa häiritä enemmän onneksi vain omaa silmää :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3