VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 2. lokakuuta 2014

Koko keittiö kuvina

VillaHovin keittiö on teini-ikäinen, se on valmistunut vuosituhannen alussa. Keittiö on tilava, siellä on paljon kaappitilaa ja työskentelytasoja. Parasta keittiössäni on avaruus, ikkuna ja valkoiset kaapit. Kuten arvata saattaa, ei kaapit ole viimeistä huutoa, saranoissa ei ole hidasteita eikä hienoja ergonomian huomioivia ratkaisuja. Pidän silti keittiötä toimivana. Se mitä keittiössä muuttaisin olisi tasojen väritys ja muutaman avohyllyn ottaisin sinne mielelläni. Tasojen vaihtoa en ole  lähtenyt edes miettimään, kun ne ovat lattian kanssa samaa sävyä. Jos isot puupinnat olisivat kovin eri sävyä, tulisi levoton vaikutelma.

Olisihan kokonaan uudet kaapistot ihanat, mutta nämä kulumaa ja särmää saaneet kaapistot sopivat hyvin maalaisromanttiseen keittiöön. Onhan siellä muutenkin paljon vanhaa, kulunutta ja rouheaa. Valkoiset astiat, vanhat vaa'at ja löydöt kirpputoreilta tekevät keittiöstäni täydellisen juuri minulle.

Viime aikoina olen innostunut keräämään leikkuulautoja...puisia, posliinisia, uusia ja vanhoja. Ne ovat käteviä kokatessa ja kauniita kattauksissa. Viime talven Tukholman reissulla jäi PUB tavaratalossa mieleeni posliiniset munakennot, enkä niitä jostain syystä silloin ostanut. Tänä syksynä niitä onneksi sai kotimaastakin, ne olivat tulleet Kodin 1 valikoimaan. Kauan ei tarvinnut tuota ostopäätöstä miettiä :)

Muutoksia täällä ei nyt tapahdu. Toipilasaika jatkuu. Kepeistä luovutaan asteittain seuraavan parin viikon aikana. Kotona hissuttelen pieniä matkoja jo ilman keppejä, muuten ne ovat vielä apuna ulkona ja kaupassa liikkuessa. Pienin ja hitain askelin kohti kivutonta ja tervettä elämää.

Jalat juoksee vedessä ja lippu on korkealla. Mikäs tässä kiire, valamiissa mualimassa!

-Ansku8 kommenttia:

 1. Kaunista ja avaraa <3
  Ihania valkoisia suloisuuksia keittiössäsi.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis ja avara keittiö teillä!!<3 ihana. :)

  VastaaPoista
 3. Kodikas 2 <3 Tuolla kelpaa hääräillä!
  Tsemppiä kepeistä irrottautumiseen -hiljaa hyvä tulee! :)
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania yksityiskohtia kauniissa keittiössä ja kodissa !
  Leikkuulaudoista en meinannut saada silmiäni irti laisinkaan :)
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 5. Sun keittiö on täynnä kauniita yksityiskohti <3

  VastaaPoista
 6. On se niin kaunis ja vaalea ja avara <3 Just teidän näköinen :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3