VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Syksyä

Nyt eletään kyllä täysillä syksyä. Niin paljon olisi puuhaa, mutta aika ja kunto edelleen rajoittaa tekemistä kovasti. Blogiakaan en ole saanut aikaiseksi päivittää, ehkä kun ei mitään uutta täällä kotona ole tapahtunut.

Viikonloppuna pääsin sentäs piipahtamaan Vanhassa Porvoossa. Vaikka tässä vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä asummekin, en ole ennen siellä käynyt. Enhän minä nytkään nähnyt kuin pintaraapaisun, mutta sen ihanan vanhan tunnelman sieltä kyllä pystyi aistimaan pienelläkin visiitillä. Onneksi pääsemme sinne sisustussiskojen kanssa viettämään ihanan viikonlopun joulukuussa. Tällä kertaa käväisin muutamassa liikkeessä ja sieltä löytyi tuo ihana sinkkinen kynttilänpidike, jollaista olen pidemmän aikaa etsinyt.

Pihaistutuksia tai pihahommia ei tänä syksynä ole itse päässyt tekemään. Muutaman callunan ostin tuohon Kokkolan kirpputorilta löytämääni kaukaloon, joka ilahduttaa oven pielessä portailla.


 Haravointia riittäisi ja sitä on hiukan isäntä hoitanut, mutta voi pojat miten siellä olisi vielä puuhaa. Kovasti toivoisin, että itse saisin vähän rapsutella ennen lumen tuloa.

Hoviljonki pitäisi myös laittaa talvikuntoon, katos pitää ottaa lumelta suojaan. Katoksen kattoristikoihin haluan laittaa tunnelmavalot talveksi. Nyt alkaa valosarjat tulla kauppoihin, joten pitääkin kirjoittaa ostos kauppalistaan.

Kylmää ja koleaakin alkaa olla, mutta karun kaunista kyllä on. Nuo sunnuntaina ottamani kuvat ovat kaikki omalta pihalta. Vaikka tekemättömiä töitä riittää, niin ruskansävyt ilahduttavat kyllä. 

Syysterkuin,

Ansku


4 kommenttia:

 1. Ihanat syksyiset tunnelmat♥ hali sinne lämmittämään♥

  VastaaPoista
 2. Syksyistä tunnelmaa olet kotiisi luonut :) vanha porvoo on kyllä kaunis ja nähtävyyksien(putiikkien) arvoinen paikka :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat tunnelmat siellä <3 ihanaa päästä ihastelemaan liven ihan pian:)
  Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
 4. Kaunista kuten aina <3
  Voi kuinka odotankaan Porvoon reissua innolla :)

  Elä murehi tekemättömiä töitä. Kyllä ne siellä odottelee ;) Pääasia että saat itsesi kuntoon! Halit sinne <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3