VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Punainen kesäkeittiö

Niin se vaan taas punavalkoinen kesäkeittiö tuli VillaHoviin. Tiesin, että jossain vaiheessa tämä väriyhdistelmä valloittaa kesäisyydellään. Tilasin jo yhden punaruudullisen verhonkin, mutta varastossa tuli vastaan jokunen joulu sitten ostettu kappa ja pehmusteet. Pienillä asioilla sen ilmeen saa loihdittua...tekstiilejä, muutama punainen kannu, keittiöliina ja valkoisia kukkia maljakkoon.

Ruudulliset pehmusteet ovat vielä pesussa, joten huomenna vaihdetaan punaruutua myös pepun alle. Lämpimät ilmat ja aurinko tuli takaisin...liekö se sai tekemään kesäisen muutoksen kesken arki-illan puuhien.


On se vaan raikas yhdistelmä...ei puutu kuin tuoreet mansikat <3

Aurinkoista kesäiltaa,

Ansku


5 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis keittiö!! Niin kaunista <3
  Mukavaa hellepäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on ihanan piristävä tuo punainen väri, näin mansikka-aikaan <3
  Kaunista loppuviikkoa Ansku! :)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten kauniilta näyttää taas ja tuo punainen on niin <3

  VastaaPoista
 4. Tuo punainen kesävärinä on mulle niin uutta ja ihmeellistä ja niin ihana jotenkin. Allidaalia sen mulle eka kerran "opetti" että katsos miten söpösti punaisesta tulee mieleen just toi kesä ja mansikat ja sit mä hokasin. Jouduin ottamaan mun joulutilkkupeiton kaapista hetkeksi esille kun etsin jotain muuta ja sitten katsahdin sitä valkeaa mattoa vasten ja se näyttikin niiin ihanan raikkaalle...noh, tämän kesän väri on jo meille valittu, me ollaan dipattu itsemme mintussa mutta ehkä yllätän itsenikin ensi kesänä.. =)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3