VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Päivänkakkara

Onpas ollut mukava sunnuntai. Aamusta taivas näytti pilviseltä ja maa valmiiksi kostealta. Pilvinen aamu vietettiin sisällä, pestiin pyykkiä ja vaihdettiin lakanat. Muutaman keittiönkaapinkin ehdin siinä siivota kahvinkeittimen kalkinpoiston lomassa. Puolilta päivin taivas aukeni ja ilma lämpeni. Isäntä grillasi, kasteltiin kukkasia ja mamma otti päikkärit aurinkotuolissa...ihana rentoutushetki.

Lämpöisinä päivinä en tahdo saada itseäni millään lenkille, mutta nyt energiaa riitti ihme ja kumma lenkkipolullekin. Kunnon hiki tulikin reippaalla kävelylenkillä. Isolta peltoaukeamalta keräsin kimpun lupiineja ja päivänkakkaroita kotimatkalla. Kuvat ovat taas täältä keittiö/ruokailutila akselilta, mutta se onkin tällä hetkellä ainoa paikka jossa vähän muutosta on tapahtunut. Ja toisaalta tästä tunnelmasta pidän tällä hetkellä todella paljon...kaunis kesäinen mummolafiilis <3

Nyt taidan paistaa lapsille iltapalaksi munakkaan, joukkoon päivältä jääneitä perunoita. Jospa siitä äipällekin vähän riittäisi. Auringon tuoksut huuhdotaan pois lämpimässä saunassa ja sitten onkin ihana kellahtaa ulkona kuivattuihin puhtaisiin uusiin lakanoihin.

Arki saa taas tulla!

-Ansku

11 kommenttia:

 1. Oih, ihanat päivänkakkarat! <3 ja luonnonkukat ylipäätänsä. Mulla on ollut jo monta päivää ajatuksena poimia kukkasia luonnosta, mutta aina se on unohtunut. Jospa sitten ensiviikolla :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mukavalle;) Ihana puntari!

  VastaaPoista
 3. Päivänkakkarat on aina yhtä ihanan kesäisiä. Ja teillä on kyllä kaunis ruokailutila :-) Grillaushommissa on oltu täälläkin päässä, ihanaa :-)

  VastaaPoista
 4. Nyt onkin hyvä syy lähteä lenkille, kun saa tuoreita kukkia matkanvarrella. Villit lupiinit on niin ihania<3

  VastaaPoista
 5. Mitä ihania kakkaroita :) Luonnonkukkia on täälläkin keräilty maljakot täyteen, kesä <3 Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa arkea ja totta niin kesäinen ihana tunnelma!

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanista kommenteista. Päivänkakkara on kyllä iloisen näköinen kukka :)

  VastaaPoista
 8. Ihastelen kotisi kauneuden lisäksi sen siisteyttä...minusta tuntuu, että jo päivässä meidän koti on hyrskyn myrskyn, vaikka on tavaroille paikat jne. Ehkä mun pitäis tehä uusia organisointeja järjestyksrn ylläpitämiseen:) t. uusmaalainen

  VastaaPoista
 9. Kaunista, kaunista, kaunista ♥ Mitä muuta tässä voisi sanoa :)

  VastaaPoista
 10. Tuo punainen kesäkeittiö on niin ihana <3
  Mukavaa viikonloppua murunen <3

  VastaaPoista
 11. Teillä on todella kaunis keittiö<3 aivan vallottavia kuvia taas ja ihania kukkia! Aurinkoista viikonloppua sinulle!:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3