VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kohti Mittumaaria

Hupsista, viikko mennä hurahti eikä blogia ole ehtinyt päivittämään. Taitaa olla monessa blogissa samat haasteet, pihalla puuhastellaan ja nautitaan kesästä. Ja niin sen pitääkin olla. Meillä on terassiprojekti nytkähtänyt kivasti eteenpäin, tosin alkuperäisestä suunnitelmasta on jouduttu aika paljon suunnitelmaa muuttamaan. Kesähuonetta en siis vieläkään saa, mutta kauniin kesäkeitaan kylläkin. Eilen haettiin iso pönttö öljyä ja tänään on takareidet kireänä öljytty koko iso terassi. Samalla telan heilutuksella öljyttiin myös LillaHovin terassi ja muutama ulkokaluste.

Tämä päivä kierreltiin huonekalukaupat läpi ja tehtiin valinta kesäisestä paviljongista. Terassin uusi väri helpotti lopulta paviljongin valintaa. Nyt vain pidetään peukut pystyssä, että valitsemamme katos löytyy varastosta ja saadaan kasattua pihalle. Vaikka paljon jouduinkin alkupeäisestä suunnitelmasta tinkimään, niin nyt tuntuu, että hyvä ja viihtyisä siitä vielä tulee. Ehkä sen oman kesähuoneen aika tulee sitten ajallaan. Toistaiseksi kesäkeidas on vasta kauniina kuvana verkkokalvollani, mutta toivottavasti saan esitellä sitä teille mahdollisimman pian aitojekin kuvien muodossa.


Eilen kauppoja kierrellessä ehdin hakea plantagenista kimpun tuoreita pioneja, niiden kauneus jaksaa joka kerta  yllättää ja ilahduttaa. Oman pihan pionipuskassakin on valtavasti nuppuja, nyt toivoisin etteivät ne aukeaisi juhannukseen mennessä. Niistä olisi niin ihana nauttia sitten täysin rinnoin, kun palaamme juhannusreissulta kotiin.

Nyt taidan lähteä venyttelemään jalkojani saunanlauteille ja koitan saada nämä veikeät öljytäplät pois jaloistani. 

Lyhyt työviikko edessä ja sitten odotettu Mittumaari <3

-Ansku

6 kommenttia:

 1. Voi noita pioneja, kauniimpaa kukkaa saa hakea ! Onneksi puskat on täynnä nuppuja joista riittää iloa, itsekään en lähtisi mihinkään silloin kun ne kukkii pihalla.
  No mutta onpa ihanaa saada kesäkeidas pihalle, kuvia odotellessa...uskon että ihana tulee !
  Suloisaa juhannusviikkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita pionikuvia! Ja hyvältä kuulostaa teidän pihatouhuilut :).
  Meilläkin pionipuska täynnä nuppuja ja nyt kauhistuinkin jos ne tosiaan ehtivät meidän juhannusreissullamme aueta ja parhaat kukkansa kukkia poissa ollessamme...eikä! Viime kesänä tosin puska vasta istutettiinkin eikä nuput silloin vielä edes auenneet.
  Aurinkoa juhannusviikkoonne <3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa hyviltä teidän kesäkeidas suunnitelmat. Nyt vaan kovasti kuvia odottamaan <3
  Pionit! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania suunnitelmia! Tuntuu aina niin mukavalta, kun joku haave toteutuu:)
  Ihanaista viikkoa sinne♥

  VastaaPoista
 5. Jännityksellä jään odottamaan kuvia kesäkeitaasta :) Pionit on <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3