VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 20. marraskuuta 2012

Tildat

Tilasin sukulaisen sukulaiselta pari suloista Tildaa, kun omat taidot ei millään riitä. Kuvat neidoista näyttivät ihanalta jo tilausvaiheessa, mutta voi jestas miten ne hurmasivat kotiin saapuessaan. Toinen jouluinen Tilda neito pääsi rakkaan astiakaapin oveen, jo tilatessa tiesin mihin tämä piparineito saa kiivetä.

Vaalea neito kiipesi heinäseipäistä tehdyille portaille. Neito on todella hyvin tehty, on siro kuin mikä ja vielä todella pitkä kaunotar.

Oi minun Tildani...elämäni ensimmäiset...


Käsillä tekeminen on kyllä mahtava ja ihana taito. Onnittelut teille kaikille, jotka osaatte taikoa omin kätösin kaikkea ihanaa ja kaunista. Itse olen alkanut arvostaa käsitöitä ja minusta on kiva ostaa taitavilta ihmisiltä erilaisia töitä.

Ne ovat paljon ihanampia ja niissä on enemmän tunnetta kuin missään kaupasta ostetussa tuotteessa.

Onni on oma Tilda <3

-Ansku


8 kommenttia:

 1. Voi, kyllä tuollaisen Tildan kotiuttaisin minäkin:)

  VastaaPoista
 2. Voi, mitä kaunottaria! <3 Minäkin olen nyt ihan hurahtanut tildailuun ja se on aivan ihanaa touhua:) Ja on se ihan mukava, että meillä jokaisella on omat vahvuutemme:)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanat!!! Minullekin kelpaisi moiset. varsinkin tuo jouluinen oli oikeinkin mieleen. Ihan samaa mieltä olen, Olisipa mahtavuutta osata taikoa jotain moista itse.

  VastaaPoista
 4. Minä ompelin pari vuotta sitten monta Tildaa,nyt ei enään aika riitä:-)

  VastaaPoista
 5. Oi ne on aivan ihania!
  Minä neulon ja virkkaan, mutta ompelutaito pitäisi opetella. Ompelemalla saisi kaikkea ihanaa.

  VastaaPoista
 6. Kaunista!

  Toivottavasti ehdit piipahtamaan blogissani. Siellä ei ole haastetta, mutta jonkinlainen kiitos inspiroivasta blogituttavuudestamme. Blogisi on ollut yksi ihanista vaikuttajista omalla blogiurallani - kiitos siitä♥
  Haleja ja hymyjä päivääsi<3

  VastaaPoista
 7. Oih.. Ihania Tildoja.. Itsekkin odotan sitä "aikaa", kun joudan koneen ääreen Tildoja tekemään! ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3