VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 22. marraskuuta 2012

Talolyhty ja nolous

Talolyhdyt ovat ihastuttaneet monessa kodissa. Joku on keksinyt ihanan idean perinteisen lyhdyn sijaan. Pohdin pitkään, että onko talolyhdyn paikka VillaHovissa...kyllä näköjään oli.

Kävin eilen tulleen Koti ja Keittiö lehden innoittamana Etolassa. Muutama kiva joulutyyny ja lyhtykin sai tekemään työmatkalla mutkan Etolan kautta. Löytyi sieltä myös pukinkonttiin yksi lahja puolta halvemmalle kuin mitä olin sitä toisesta liikkeestä katsonut. Pyörittelin siellä kaupassakin lyhtyä vielä tovin, mutta päätin sen kuitenkin ostaa. Onneksi päätin, on se kyllä suloisen kaunis.


Lyhtyä asetellessa sain myös tekstiviestin serkultani, joka kiitti kauniista joulukortista...SIIS MITÄ, joko ne on jaettu! Vein tiistaina valmiit kortit postiin ja koska kortit eivät mahtuneet punaiseen joulukuoreen, annoin kortit suoraan postin virkailijalle. Painotin vielä erikseen, että tässä ovat JOULUKORTIT joulumerkeillä varustettuina. Tuon nämä nyt suoraan sinulle, kun eivät mahtuneet kaikki siihen punaiseen kuoreen. Virkailija vielä kysyy, että olivat siis joulumerkillä varustettuja. Joo joo, kyllä ovat! 

Kaksi päivää tämän keskustelun jälkeen iso joukko ystäviä, sukulaisia ja tuttavia saivat kortin tänään kotiin kannettuna. Justiinsa joo, harvoin sitä postin nopeaan toimintaan on pettynyt. Nyt meinaan olla.

Muissa tämä on aiheuttanut hilpeyttä ja huvitusta...ja joissain varmaan melkoista ihmetystä :)

Jouluhöperö ja höyryjen höyry, minä itte!

Onko sitä aina oltava niin pirun tehokas ;)

-Ansku
13 kommenttia:

 1. :D Ainakin olet ajoissa ja jos joku unohtui joulukortti -listalta, niin vielä ehtii lähettää (= Sen kunniaksi lukijaksi! Piristit mukavasti iltaani :D

  VastaaPoista
 2. Kylläpä pitikin sattua silloin nopeaa toimintaa, kun sille ei olis ollut vielä tarvistakaan! Meidän vävy vei viime jouluksi heidän perheen kortit punaisessa kuoressa, mutta kiireessä unohti ostaa ja liimata merkit niihin. No, hän osti illalla uudet kortit ja tytär kirjoitti ne. Nyt muistivat merkitkin. Mutta eikös posti vienyt perille myös ne ilman merkkiä lähetetyt, eli kaikille meni kaksi korttia. Toinen merkillä, toinen ilman... Heitä nolotti, meitä se nauratti! Eli sattuu sitä muillekin hassuja, älä sure!

  VastaaPoista
 3. Hih..minua rupesi hieman hymyilyttämään..
  Talolyhdyt ovat minunkin suosikkejani!

  VastaaPoista
 4. Vau, mitä toimintaa Itellalta ;DD
  Hatunnoston paikka *hih*

  Tuo talolyhty on kyllä kaunis, Ansku!

  VastaaPoista
 5. Ihana talolyhty!
  Voi, sä olet jo joulukortitkin laitellu valmiiksi...Jos sulla tosiaan on ylimääräistä joulutusta, niin tänne vaan, olis kyllä tarpeen.

  Mukavaa viikonloppua!
  -k-

  VastaaPoista
 6. hahahah.. ehdin siis vielä minäkin, kun en ole edes aloittanut korttiprojektiani ;)

  Talolyhtyjen kanssa minäkin ajoittain painiskelen. Toistaiseksi ne ovat pysyneet kaupassa. Kerran, lyhty oli jo jonossa kanssani, mutta.. Ne on niin kauhian hienoja noissa teidän kuvissa ja käsissä niin ihana, mutta jotenkaan en ole ihan varma haluanko.. Eli luultavasti jouluun mennessä minultakon moinen löytyy , hih!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Ihana talo ja tommonen kuusi miunkin pitäs jostain saada tänne. tosin rupeaa jo nurkat loppumaan kesken...

  Sä oot tosiaan nopea ollut korttien kanssa, uskon kyllä että vähän harmittaa mutta ihan kiva ois kyllä itestä saada jo niitä joulukortteja=) Omiani en ole vielä tilannut vaikka hunksien kanssa jo kuvaukset pari viikkoa sitten pidettiin.

  VastaaPoista
 8. Onpa kaunis talolyhty:)
  Kivoja tunnelmia viikonloppuusi♥

  VastaaPoista
 9. :)) Mulla on kortit vasta työnalla ja sulla jo perillä:))
  Talolyhdyt on upeita, ja niitä tulee niin monenlaisia versioita, että hirvittää ainaskin jos kaikki ostaisi mitä näkisi. Jos olis hulppeat tilat, saisi rakennettua vaikka millaisen kylän;)

  VastaaPoista
 10. No ainakin olet ajoissa toivottamassa iloista joulua :)
  Talolyhty on ihana. Sopii teille hyvin.
  Kivaa Viikonloppua !

  VastaaPoista
 11. Ihanan näköistä :)
  Komppaan muita, ainakaan eivät jää kortit viime tippaan, ja todennäköisesti jää kaikkien mieleen kun on "se eka" :)

  VastaaPoista
 12. hahah.. kiitos tästä.. sain pienet hymyt (naurut) tästä postin nopeudesta! ;D

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3