VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 16. marraskuuta 2012

Kukkakaupan kautta

Tämä viikonloppu alkoi kukkakaupasta. Olin loppuviikon koulutuksessa ja kävelin kohti viikonloppua ihmismassan läpi Helsingin Rautatieasemalla. Ihmisistä aisti, että monen työviikko oli juuri päättynyt ja kotiin oli kova kiire. Vilinä oli valtava. Asun itsekin vain 20 minuutin päässä keskustasta, mutta oli rauhoittavaa laskeutua viikonlopun viettoon kehä III toisella puolella. Koti oli siisti ja ruoka oli valmis. Minulle jäi vain nauttijan rooli, mutta en minä valita ;). Vatsa pullollaan sytytin kynttilät, laitoin maljakkoon leikkoamarylliksen ja marjaoksan. Pari viikkoa vanhat neilikat saivat vielä jäädä ruokapöydän iloksi.


Tämä ilta huilataan ja otetaan rennosti. Huomenna pääsen vanhan työkaverin kotiin viettämään naisteniltaa, mukavaa siis tiedossa.

Postissa tuli Toivekodin ihana joululehti, ensisilmäyksellä se oli täynnä ihania joulukoteja. Nyt taidan ottaa hyvän asennon sohvankulmasta ja poimia kauniita ideoita omaankin joulukotiin.

 Tervetuloa joukko uusia lukijoita

ja

mukavaa viikonloppua jokaiseen kotiin!

-Ansku


6 kommenttia:

 1. Rentouttavaa iltaa! Mullakin tuossa sama lehti odottaa lukijaansa. Taidan säästää huomiseen kun tänään on vähän liikaa tohinaa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis marjaoksa. Kaunista ja kivaa muutenkin...joulufiilistä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia!
  Sama lehti kolahti täälläkin laatikkoon:-))

  VastaaPoista
 4. Tuleva ilta kuulostaa mukavalta, Ansku!

  Oi, mun pitää muistaa ostaa itsekin tuo lehti!

  Rentouttavaa iltaa!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja tunnelmia!
  Olen ostanut tuon lehden irtonumeroina, mutta taidankin tehdä siitä tilauksen kun on niin kiva saada se suoraan postilaatikkoon:)
  Mukavaa viikoloppua!

  VastaaPoista
 6. Hieno tuo marjaoksa, säilyykö pitkään hyvänä? Kauniita kuvia :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3