VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Luistimet

Kävin eilen pitkästä aikaa kirpparilla, tosin hyvin hyvin pikaisesti, kun aikaa ei valitettavasti ollut kauan. Mutta kerrankin onni oli matkassa nopeallakin piipahduksella. Olen tovin jo haaveillut vanhoista luistimista, jotka saisi ripustaa naulakkoon tai oveen. Ja nyt minua lykästi, jopa kaksien luistimien verran ja hinnalla ei oltu kumpiakaan pilattu. Nämä pienet luistimet pääsi oven reunaan roikkumaan, isommat taitavat päästä pihalle.

Eilinen ilta työkaverin luona oli mukava, myöhään ei onneksi mennyt, mutta silti tänään on päivä mennyt kotona himmaillen ja päikkäreistä nauttien. Toisaalta ei taas yhtään hassumpi päivä. Muukin perhe on ottanut rennosti leffoja katsellen ja pyjamapartyista nauttien. Hämärääkin on taas riittänyt, joten valot ja kynttilät on sytytetty hyvissä ajoin.
Perjantaina ostettu amalylliskin oli puhjennut yön aikana upeaan kukkaan. Piti ihan siirtää se pimeästä eteisestä silmien iloksi olohuoneeseen. On se uskomattoman kaunis kukka.

Ulkona tuntuu viilenevän...pitäisiköhän käydä pienellä happihyppelyllä ennen löylyjä ja tansseja.

Iloa alkavaan viikkoon!

-Ansku
7 kommenttia:

 1. Minäkin olen havitellu tuollaista ovea meille mutta kun tila loppuu ihan tyystin...ja olen myös havitellu luistimiakin mutta enpäs ole muistanut kirppareilta katella niitä..voisihan ne ripustaa sit vaikka ulko oven viereen ja jotain muutakin siihen vierelle..vaikka havuja ja sen sellaista...
  Mie oikeesti tarvisin isomman asunnon voisi sitten laitella lisää krääsää eri puolille asuntoa edes yksi huone lisää..toiskohan joulupukki :) ei taida tuoda ei..
  No mutta nuo luistimet on kyllä ihanat ja tuo ovi tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniit nuo luistimet!

  Pitäisköhän täälläkin alkaa metsästämään (jos vaikka ulko-oveen mahtuis meillä ;D

  Kauniita tunnelmakuvia.

  VastaaPoista
 3. Kaunista ! Haaveena vanha ovi !
  Harmi kun omat luistimet vuosien varrella hävinneet, nehän ois kans jo vanhat ;)

  VastaaPoista
 4. Tuo on kiva idea!
  Tuollainen ovi olisi haaveissa minullakin..

  VastaaPoista
 5. Kaunis löytö nuo luistimet! Ja ihastelen tuota kaunista sydän valokoristetta, ihana!

  Mukavaa alkuviikkoa! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat luistimet!
  Suloista alkavaa viikkoa<3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3