VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 10. elokuuta 2012

Pyykkäystä, pahaa oloa ja pihjalanmarjoja

Loma alkaa olla nyt ohi. Käytiin viimeisellä lomaviikolla Virossa yhden yön reissulla. Hotelli oli palveluineen lapsiperheelle erittäin onnistunut valinta ja vanha kaupunki Tallinnassa ihastuttaa aina. Ihan kiva reissu, mutta ei nuo laivaristeilyt kyllä ole minun juttu, ikävällä tavalla lapsetkin näkee suomalaisuuden kurjia puolia.

Kurjuus sitten sai jatkoa kotiin palatessa. Eilen herätessä huomasin olevani kamalan vatsataudin kourissa, aivan kamala tauti iski päälle heti aamusta ja jatkui koko päivän. Tai no ei tässä vieläkään olla kunnossa, jalkeilla sentään, mutta varoen. Selkä on nyt jumissa makaamisesta ja vatsa todella kipeä, kurja tauti. Toivottavasti tauti ei leviä muuhun perheeseen.

Tänään hissuttelun lomassa on jaksanut vähän pyykätä ja järjestellä. Pyjamapartyt jatkuu toista päivää, joten ei asiaa ihmisten ilmoille. Harmittaa vietävästi, kun kaksi viimeistä lomapäivää meni aivan maatessa, muutakin puuhailua olisi ollut mielessä :/. No taudit ei tule tilaten.


Puutarhassakaan ei ollut kukkia maljakkoon poimittavaksi, joten ihanasti punertuneet pihjalanmarjat saivat kelvata. Ihana olikin kävellä syksyisen viileässä tuulessa pihalla, olo tuntui heti hetken virkeämmältä. Jospa huomenna olo olisi jo parempi ja jaksaisi muutakin kuin hipsuttelua. Joutenolo ei vaan ole mun juttu.

Tänään sytytän kyllä kynttilät ja rauhoitun...arki painaa päälle niin lujaa.

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Harmi tosiaan, että joudut lomapäiviä käyttämään sairasteluun, ei kiva.
  Parempaa loppu-viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mä tässä tuskailen jo koht viikon kurkkukivun ja yskän kanssa mut sata kerta mielummin sairastaisin tätä kun sitä vatsatautia! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kurjaa! Taudeista kamalin =( Pikaista paranemista sinne ja kaikesta huolimatta nauti viimeisistä lomahetkistä!

  VastaaPoista
 4. Kurjan tuliaisen toit matkalta kotiin. Toivottavasti paranet ja pääset nauttimaan viikonlopusta !

  VastaaPoista
 5. Pihlajanmarjat on niin kauniit maljakossa! Kauniita kuvia muutenkin!
  Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 6. Pikaista toipumista ja aurinkoista alkavaa arkea!

  VastaaPoista
 7. Voi sun!!! Mistäs sä nyt moisen taudin bongasit?? Toivottavasti ei nyt juuri koulunkin alkuun saa muu perhe tuota tautiasi :(

  Kauniita kuvia olet kuitenkin onneksi jaksanut taas laittaa!

  Kiva, kun kävit jo arvontaankin osallistumassa!

  Pikaista paranemista Ansku!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia kuitenkin vatsataudista huolimatta, toivottavasti tauti olisi jo helpottanut :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3