VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 24. elokuuta 2012

Makkarin syys

Makuuhuoneen syksyilme hakee nyt muotoaan. Kovasti olen ihastellut moneissa blogeissa syksyn myötä tulleita murrettuja ja hillitympiä sävyjä. Harmaata, beigeä ja niiden yhdistelmää, joka sai jo oman nimensäkin, Greige. Tämän tiedon löysin Hannin Polkadot blogista. Aina oppii uutta :)

Itsellä kuoseista ja etenkin kukista luopuminen on vaikeaa. Olen jo monesti miettinyt, että koska se kukkakuosi vastarinta iskee, mutta ei ole vielä näkynyt. No onko tarviskaan...onneksi ei.

Suunnittelin makkarissa jatkavani kesäkuoseilla, kunnes joulupeitteet kaivetaan esille. Sitten aivan yllättäen ja odottamatta, törmään tähän harmaa-beige-vaaleanpunayhdistelmien kukkapeittoon. En voinut jättää sitä ostamatta, vaikka kovasti mietin, että onko tämä meidän makkarin näköinen. Testattu nyt on, vaihdettu puolta ja taas vaihdettu. Mieli ei vieläkään tiedä, että kumpiko vai onko kumpikaan puoli parempi. Molemmissa puolissa on omat kauneutensa ja erikoisuutensa. Emmää vaan tiiä...auttakee!


Voitte vaan kuvitella miten tää pupu poloinen on ihan sekaisin. Joka päivä peitto heiluu ja tyynyt möyhitään...tiiä tässä nyt osaako sitä istuakkaan oikeassa kohdassa ;)

Vai onko se vaan niin että molempi parempi...antaa peiton heilua!

Ihanaa, kun aamulla ei kello soi ja saa nukkua pitkään!

Viikonloppua <3

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Molempi parempi! Vuoropäivin toinen puoli ja välipäivinä toinen. :D

  VastaaPoista
 2. Sama juttu täällä, syksyn tulon myötä sitä alkaa tykästymään tummempiin sävyihin ja juuri tuo Greige ;)(ihan uusi sävy mulle ;)
  on mieleen ja sehän näkyy huushollissakin jo.
  Tuo peite on kyllä oikein kaunis ja romanttinenkin, molemmin puolin.
  Ihana vaatekaappi siellä nurkassa♥
  Suloisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tykkään tuosta enempi harmaasta, isoilla kukilla!
  Syksyisempi fiilis.

  VastaaPoista
 4. Kääk, en osaa minäkään päättää! Mä olen yhtä sekaisin kuin pupu ;D Molemmat ovat ihastuttavan näköisiä..ehkä harmaa sittenkin.

  Suloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Itsekin ihastelen toisten kauniita blogeja ja koteja, vaikka ne eivät olisikaan ehkä sitä, mitä omaan kotiini laittaisin. Älä siis luovu siitä mikä itseäsi miellyttää -siksi minäkin käyn täällä niitä "kukkakuosejasi" ihastelemassa! ;) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Voi ku teillä on kaunis makkari! ♥
  Ja ai että ku nätti päiväpeitto! Mä pidin enemmän isompiruusuisesta kuosista, mut ei oo hullumpi toinenkaan :)

  VastaaPoista
 7. joo-o, eiks ookkin hankalaa! Itse asiassa toistaiseksi taisi se harmaampi puoli viedä voiton. Sängyn yläpuolelta otin sen ympyrätaulun pois ja laitoin tilalle vanhan ikkunan. Se tarrakaan sängynpäädyssä ei ollut mun juttu ja sekin lähti :) - taitaa siis elää toi makkarin sisustus koko ajan :). Kiitos kuitenkin avusta armaat!

  VastaaPoista
 8. OIh..

  Mie taas ihastuin tuohon vaaleamman harmaaseen puoleen, jossa ruusukuvio teki raitaa.. Ahh,miullekkin moinen peitto!! Ikkunan vaihtaminen pyöreän taulun paikalle kuulostaa hyvältä idealta.. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3